Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: sušilica - kamo je smjestiti?

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno sušilica - kamo je smjestiti?

....gdje je staviti?..kupaona premala,u kuhinji nema mjesta..konoba zakrcena tatinim vinima...druga konoba puna kao diskont hrane..terasa veeeelika i duga ali nije zatvorena ( alu prozori? )....-ma gdje da ju stavim?!..imate ideja?.....osim gradnje nove kuche...

Darinka

Početno

na vešmašinu ? (postoje nosači koji se stave na vešmašinu i na njoj stoji sušilica)

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

topica o sušilicama imamo u izobilju, samo treba koristiti pretražnik.

sjećam se da se govorilo i o smještaju sušilice, na balkonu, na vešmašini... prolistaj:

kako odabrati sušilicu

Tko ima odzračnu sušilicu?

Perilica/sušilica

Sušilica za veš

Sušilica - 135.put

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja mama je drzala na vesmasini

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Re: SUŠILICA ZA RUBLJE

Citiraj LeeLoo prvotno napisa
    konoba zakrcena tatinim vinima...druga konoba puna kao diskont hrane..
    Ajd nabrzaka: stavi je na terasu i gotovo. A onda: di točno stanuješ pa da navratimo u te konobe

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Re: SUŠILICA ZA RUBLJE

Citiraj Foška prvotno napisa
    konoba zakrcena tatinim vinima...druga konoba puna kao diskont hrane..
    Ajd nabrzaka: stavi je na terasu i gotovo. A onda: di točno stanuješ pa da navratimo u te konobe

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    topica o sušilicama imamo u izobilju, samo treba koristiti pretražnik.

sjećam se da se govorilo i o smještaju sušilice, na balkonu, na vešmašini... prolistaj:

kako odabrati sušilicu

Tko ima odzračnu sušilicu?

Perilica/sušilica

Sušilica za veš

Sušilica - 135.put

hvala,hvala......-

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...čitala malo ove linkove....hmmm..kupnja nove?i to-perilice i sušilice u jednom....to sam namjeravala i odmah prilikom kupnje ove ali su me uvjeravali da što će mi to kad mi tu imamo buru koja to najbolje osuši...uhhh ...-a di mi je sad bura...??? eh..da..-'oce netko kupit perilicu Ariston staru 3 god?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mislim da je relativno nedavno nika kupila susilicu i da ju se smjestila na lodgju. i mene zanima kako to funkcionira. probaj pitati nju direktno ako se ne javi na topic.

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa
    mislim da je relativno nedavno nika kupila susilicu i da ju se smjestila na lodgju. i mene zanima kako to funkcionira. probaj pitati nju direktno ako se ne javi na topic.
    ..sto je to...?...

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

balkon je ono sto je otvoreno sa svih strana, a logja ono sto je zazidano sa tri strane, dakle nije istureno prema van, vec se nalazi unutar stana. joj nadam se da si me skuzila

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

S obzirom da čekam blizance razmišljam o kupnji sušilice i nemam ju gdje staviti;no Dolega mi je rekla da svoju drži na balkonu i radi već x godina...ja ću ju staviti na balkon pa kako joj bude.

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je na balkonu, bas ovak kak spajalica veli, prezimila je zimu i svi sretni za sada.

JBT avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi smo prije mjesec dana kupili
    perilicu i sušillicu.
    Šušilica stoji na perilici i za sada
    to funkcionira super.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mi držimo na balkonu, koji je poluzatvoren i za sada funkcionira!

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ima li netko iskustva može li sušilica u kuhinju zajedno pod radnu plohu(da bude u sklopu kuhinje)? čula sam da se ne smije zatvoriti vratima kao recimo perilica suđa ali pitam se smije li pod ploču!?

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

...a ako ide na perilicu veša -mora li između njih nešto stajati ili ide direktno na nju? i koliko je to dobro tako držati dva stroja? haha

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja ti imam u kupaoni sušilicu na perilici... na slikama od uputstva su isto nacrtali da može jedno na drugo jer ima neke gumene nogice, nije nikakav problem. ali me ubija što je kondenzacijska sušilica... jer su ove koje imaju odvod van puno bolje, tj. puno brže osuše rublje.
    tako da ako imate mjesto na vanjskom zidu (pod uvjetom da to nije zid u zgradi jer kažu da iz njih curka voda pa da nije primjerono u stambenoj zgradi) oda obavezno uzmite tu.

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

da, ne ide ništa između njih dvije, tj. ako misliš da idu na neku podlogu. ja imam gorenje jedno i drugo u kompletu, samo je malo bučna, zaova isto ima gorenje, ali neki stariji model i njena se sušilica ni ne čuje.
    Mene jedino ubija što moja vešmašina nema 95 stupnjeva sa pretpranjem. tako je to kad 1.put nešto kupuješ perilicu, glupa je skroz....

silvy avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj donna prvotno napisa
    ima li netko iskustva može li sušilica u kuhinju zajedno pod radnu plohu(da bude u sklopu kuhinje)? čula sam da se ne smije zatvoriti vratima kao recimo perilica suđa ali pitam se smije li pod ploču!?
    ma moze, kad mogu perilice za ves zasto ne i susilice..

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moja sušilica je do perilice,jer imamo mjesta u kupatilu.Imam kondenzacijsku suš.i meni je super.Sušenje ovisi i o perilici.Kada smo kupovali perilicu,kupili smo sa 1000 okretaja centrifuge,što veći broj okretaja,to bolje osuši robu sušilica.Svi su nam tako preporučili i stvarno nemamo nikakvih problema.Barem ne još.A što se tiče toga da sušilica stoji na perilici,kod moje mame je tako,tako piše u uputama,jer je sušilica dosta lakša od perilice i ne može ugroziti njezin rad

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma moja veš mašina ima oko 1300-1400 obrtaja tako da veš nekad bude i previše zgužvan.... ali možda me iritira zbog tog drndanja.... zaova ima baš neku tihu, ni ne čuje se da radi, a moja je baš glasna. da ona je lagana, čak je i ja mogu spustiti uz pomoć nekoga.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jeste vidjele skroz malu susilicu? neki dan me odusevila, napokon za nas s malim stanovima. u sve tri dimenzije je manja od standardne
    jos da ne kosta ko dvije takve

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Koliko sam citala/cula ako se ikako moze bolje je odvojeno. Ako je ves masina u kutu - moze na nju, to mi se cini ok rjesenje. Mi cemo stavit u nasu spajzu, tamo nece ni malo smetati (bas imamo lijep onak taman prostor) a ni buciti. Treba ipak uzeti u obzir da su susilice bucne (cca 60 decibela).

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj niccoleta prvotno napisa
    ma moja veš mašina ima oko 1300-1400 obrtaja tako da veš nekad bude i previše zgužvan.... ali možda me iritira zbog tog drndanja.... zaova ima baš neku tihu, ni ne čuje se da radi, a moja je baš glasna. da ona je lagana, čak je i ja mogu spustiti uz pomoć nekoga.
    Da li možeš smanjiti broj okretaja u minuti da ne bude baš 1400. Ako smanjiš na 800, manje ćeš si uništavati veš, a biće i tiša. Ja imam mašinu na 1000 okretaja pa ipak stalno perem na 800 i veš je dosta iscjeđen. Ipak mi kod centrifugiranja buka bude ko kod poljetanja aviona. Koliko tek onda tebi buči na 1400.

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

...čitala malo ove linkove....hmmm..kupnja nove?i to-perilice i sušilice u jednom....to sam namjeravala i odmah prilikom kupnje ove ali su me uvjeravali da što će mi to kad mi tu imamo buru koja to najbolje osuši...uhhh ...-a di mi je sad bura...??? eh..da..-'oce netko kupit perilicu Ariston staru 3 god?

bolje ti je kupit odvojeno, ovak imaju isti motor, pa ak nekaj nedaj bože rikne, rikne sve. to i nije sve u perilicama/sušilicama 2 u 1, ne možeš odjednom osušiti sav veš koji si oprala nego na dva puta, ja imam odvojeno. mašinu za 6 kg i sve poslije šibnem u sušilicu odjednom, i ove zajedno moraš češće čistiti filter

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •