Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Šta mi je pak sad?

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno Šta mi je pak sad?

Upravo sam odležala tjedan dana gripe. Sad već 3 dana nemam temperaturu, još samo kašljem i boli me glava, ali me sad peru neke vrtoglavice, mučnine i malaksalost :?
    Jel' i to ima veze sa gripom pa me još nije skroz prošla ili je ovo nešto nevezano uz gripu?
    Bila sam danas na kontroli, vadila leukocite koji su 5,2 - dakle ok!
    Šta bi ovo moglo biti :?
    Nema šanse da se sad vratim na posao jer nakon samo 15-ak minuta sjedenja moram leći. Inače mi se počne mantati, slova mi plešu pred očima...
    I mogla bih spavati od jutra do sutra. Ali doslovno! Stalno sam umorna.

Ineska avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

hm...vrtoglavice, mučnine, pospanost...da napraviš test?

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja sam tako umorna bila kad sam bila trudna

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa, ako nisi trudna, onda si vjerojatno iscrpljena od gripe.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Takve simptome zamječujem i kod svekrve koja je pretprošli tjedan imala visoku temperaturu, koja je sada stala, a nakon temperature nastupio je veliki kašalj koji je otišao na bronhitis. Dobila lijekove od doktora sa Jordanovca pa joj bilo još gore - želudac, velika žgaravica. Otkako ih ne pije, bolje je, ali ima vrtoglavicu.
    Mene drži tek 2 dan temperatura... A dečec mi ima temperaturu 37,1 već par dana, jedino se žali na grlo da teže guta.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Brunda ja bih na tvom mjestu napravila test na trudnoću

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mislim da nema veze s trudnoćom jer mi je tek 20.DC a ovo traje već 2-3 dana :/

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Gripa je kod mene pocela 7.2. sa visokom temperaturom, bolovima u cijelom tijelu..prelezala 7 dana, vratila se na posao, ali i dalje sam imala nisku temperaturu..no umjesto da skroz padne pocela je opet rasti..i da skratim uz veliku glavobolju (ne mogu maltene micati glavom) i strasno sam pospana, umorna, doktorica mi je dala Klavocine jer imam jaku upalu sinusu koja je cak zahvatila uho - a mene samo boli strasno desna strana glave!!
    Doktorica mi je takoder rekla da je ove godine gripa dosta jaka i zeznuta..te da je se bas treba prelezati dulje nego inace..
    Nadam se da ces sto prije ozdraviti

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Brunda , meni je tako bilo kad sam pokupila streptokok, bez temp, grebuckalo me grlo ali malaksalost, vrtoglavica, mučnina...

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da, možda sinusi, dr. je rekla da se inhaliram pa za par dana da opet dođem na kontrolu, vjerojatno i ona ide u tom smjeru. Iako mene ne boli ništa konkretno osim povremeno glave. Ali kašalj je dosta produktivan sa šlajmom.
    Streptokok mi je nekako manje vjerojatan, zar mi onda leukociti nebi bili povišeni?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Zaista ne znam, meni bilo prvi put, bris sam otišla napraviti jer su imali klinci u Nikolinom vrtiću, tako da mi nisu ostale nalaze ni radili, nakon brisa, odmah silapen...
    Sinusi možda, kod njih sa obično pojača bol pri npr. saginjanju ili naglom pokretanju glave.
    Kapni u lampu malo ulja eukaliptusa ako su sinusi trebalo bi pomoći.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Jesi radila jetrene probe? Ja sam imala tesku gripu 2003., nakon koje sam imala jako lose nalaze jetrenih proba. Oporavljala sam se jos mjesec dana, uz strogu dijetu za jetru i mirovanje. Izgleda da mi je radi izuzetno visoke temperature i virusa gripe doslo do problema s jetrom.

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Gripa jako oslabi organizam, mozda je samo tijelo "iscrpljeno" od gripe pa zato tako reagira.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Brunda, viđe ovo:

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=36047

Nakon par dana u temperaturi još sam sljedećih par dana trpila ukočeni vrat, glavobolju, vrtoglavicu, malaksalost...To je ta ista zla gripa, brrrrrr. Šaljem vibrice da što prije prođe.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pročitala sam Luna. Mene je isto ukočio vrat ali odmah na početku. Kroz 3-4 dana je prošlo.
    Meni ovo sve skupa sa gripom traje već 11 dana!
    Jutros sam se tek u 10.30 uspjela na jedvite jade izvući iz kreveta, a imam osjećaj kao da se uopće nisam naspavala. Mogla bih odguliti još koji sat bez problema, pa opet popodne...
    Deadi, ovo sa jetrom me :shock:
    Jel' ima još koji simptom po kojem bih mogla naslutiti da je nešto s jetrom? Brrr...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Imala sam vrtoglavicu, malaksalost, nisam mogla dugo stajati, osjecala sam se opcenito slabo na nogama jako dugo nakon gripe. Slucajno su mi radili jetrene probe: naime, kada je gripa pocela imala sam 4 dana strasno visoku temperaturu i naravno sve druge simptome (kasalj, bol u misicima...). Onda mi je 5 dan temperatura pala, ali 7 dan sam zakurila oko 40C. Pa sam otisla u Zaraznu. Tamo su mi napravili obradu i rekli da mi je stradala jetra.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •