Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Treba mi savjet i preporuka pls........

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    farah24

Početno Treba mi savjet i preporuka pls........

Naime, zelim da startam sa aerobicom i ozbiljno treniram i pozabavim se malo sobom jer vidim ovako ne ide dalje jer ne mogu na un dijetu nekako iako bih voljela pa sam odabrala standardni nacin da smrsavim 4x sedmicno trenirat ali mi je potreban savjet nekoga da mi preporuci neki preparat koji bi mi malo uz fitness ubrzao proces mrsanje jer hitnoooooo treba sletjeti 15 kg.
    molim vas za savjet da mi preporucite sta je efikasno a naravno da nije stetno.........
    plssssssssss

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I ja idem na aerobic i kile idu dolje. Ne važem se, ne zanima me, ali vidim po odjeći, po kolićini hrane koju pojedem, po osjećaju da sam nekako "lakša". Na vagu se ne usudim jer se bojim da neće pokazati neke drastićne kolićine kila nadolje, a ja se trudim. Odlučila sam na vaganje za mjesec dana pa ću znati.
    Uglavnom ovako: doručak obilni, ručak manje obilni, većera minimalna.
    Izbacila: bijeli hruh, počeno meso i krumpir, uzimanje dva ugljikohidrata u jednom obroku i pohano meso. Ubacila: jabuku 15 minuta prije svakog obroka, puno vode između obroka i malo reducirala kolićine hrane na tanjuru.
    Na aerobic idem dva puta tjedno, a ostale dane vozim bicikl.
    Osjećam se super, ne gladujem, pojedem i slatko ali ne puno i to je to.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

e da, i puno, puno sexa

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Ne bih ti preporucila preparate, ja barem nemam povjerenja u sve te cudotvorne napitke, tablete i sl. Ili su placebo ili su opasni za zdravlje (primjer - Ann Nicole Smith).
    ovaj rinamain prvi, a i drugi prijedlog mi zvuce sasvim ok.

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja sam isto nedavno krenula na aerobic i super se osjećam, ali sam prije koji dan krenula i na prehranu po Montignacu i sad se osjećam još bolje. A da ipak razmotris neki alternativni način prehrane koji bi ti pasao? Ne mislim na dijetu.
    Po mom mišljenju kod gubljenja kilograma (i ja ih imam 10 - 15 previše) vježbanje i mijenjanje prehrane jednostavno moraju ići zajedno.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

draga farah24,
    ja sam bila na kupus dijeti 7 dana, istovremeno krenula sa aerobikom 2x sedmicno i skinula sam svojih 4-5 kg viska. u medjuvremenu sam malo promijenila prehranu, za dorucak pahuljice ili onaj crni hljeb sa sjemenkama, na poslu za rucka nesto lagano - sopska salata ili neka corba, a kod kuce onda jedem normalno. i evo jos od novembra stojim kako treba, super se osjecam i svaki put crknem na aerobiku jos nisam u top formi
    ja ti takodjer ne bih preporucila neke preparate, sve je to pomalo sumnjivo.
    cuvam fige, samo naprijed u borbu za vitkiju liniju

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj rinama prvotno napisa
    e da, i puno, puno sexa
    rinama, zakon si! to je to

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Tessa prvotno napisa
    e da, i puno, puno sexa
    zato se ja debljam

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Tessa prvotno napisa
    e da, i puno, puno sexa
    Ma to je ustvari najbolje djeta:
    - besplatna
    - uvijek dostupna
    - lijepa
    - poželjna
    - gube se kalorije
    - potiće se cirkulacija
    - osjećaš se prekrasno
    - ništa te ne boli
    - ne gladuješ
    - ne misliš na jelo
    - i imaš društvo pa ti je lakše

farah24

Početno

Amira mozes li mi molim te reci kakva je to kupus dijeta , napisi u pp ili preko topica..

pls....

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

I ja idem na aerobic i kile idu dolje. Ne važem se, ne zanima me, ali vidim po odjeći, po kolićini hrane koju pojedem, po osjećaju da sam nekako "lakša". Na vagu se ne usudim jer se bojim da neće pokazati neke drastićne kolićine kila nadolje
    dobro da se ne važeš jer ti se može dogoditi nešto što te može samo zbuniti: kada sam mršavila samo dijetom na vagi sam imala manje nego prije a po garderobi i na ogledalu sam izgledala veća. vježbanjem povećavaš mišićni dio koji ti daje na težini ali ti se konstitucija i tonus tijela mijenja na bolje, gubiš višak masnoće. znači možeš biti ista na vagi ali si smršavila samo su ti se mišići ojačali i to se osjeti na vagi (pogotovo na digitalno kada za 0.4 kg manje kažemo da smo smršavili ) kao mali pomak a zapravo gubiš puno više. nasam se da nisam zakomplicirala . drži se odjeće, ogledala i osjećaja.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ma tak sam si i mislila. uostalom i nisam neki tip koji se previše opterečuje svojim izgledom, uvijek kažem onakva sam kakva jesam i to je to, a sad jel imam deset kila više ili deset kila premalo, to je trenutno tako, a što se vrlo lako promjeni kad se čovjek niti ne nada, a u što sam se nažalost i sama uvjerili kad sam godinu dana poslije prvog poroda dobila salmonelu i u 14 dana izgubila 12 kila na zaraznoj.
    samo nemojte sad počet jest sirova jaja.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

farah imas pp

Crvenkapica

Početno

Moje osobno iskustvo: teretana i proizvodi za regulaciju metabolizma, krom pikolinat i L karnitin (i naravno, paziti što se jede).
    Imaš Twinlabov link na kojem je sve objašnjeno:
    http://www.agram89.com/?ID=19

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •