-
MOJOJ BEBI SRCE SPORO KUCA I MOGLO BI STAT!
Ispričavam se ako tema već negdje postoji ali jednostavno nemam snage pretraživati.
Prošli utorak kad sam bila 7+6 na poslu sam primjetila ružan smeđi iscjedak! Noge su mi se odsjekle jer sam znala da to ne znači dobro. S obzirom da mi doc više nije radila na preporuku kolegičine rođakinje koja radi u Petrovoj otišla sam k njima na hitnu. Tamo me primio i pregledao dr.Blajić. Pregledom nije našao tragove krvi već samo taj ružaj iscjedak. Onda me poslao na UZV.Doc isprva nije ništa vidio ali je ipak rekao "evo ga,kuca,hm,ali sporo. Ne znam vidjet ćemo".Naručili su me ponovno k njima u petak.
U petak me na UZV-u gledao dr.Trutin,dr.Blajić i još jedna doc. I tako gleda Trutin i veli "Jozo(dr.Blajić), ovo sporo kuca.Jozo,ovo će stat" Sledila sam se i zanjemila. Moje malo srčeko koje sam tako dugo čekala moglo bi stat?!!Imala sam osjećaj da se raspadam iznutra,kako su boljele te riječi. Dr. Blajić i ova druga doc su mi rekli da ništa nije gotovo dok nije gotovo i da strogo mirujem i da jako pazim da se ne zarazim gripom ili nekom viozom. Ponovno su me naručili za 6 dana(sutra).
Ja iscjetka nemam od nedjelje i nemam nikakve bolove (tu i tamo malo trbuh zaboli ali ništa strašno) i nadam se da će se moje srčeko izboriti.
Zanima me da li je neka od vas imala takvo iskustvo i kako je završilo. Ili ste možda čule da je netko imao takav slućaj. Slobodno mi napišite i ako je loše završilo,samo da znam šta mogu očekivati.
Da li imate iskustva s tim dr. Baljićem ili Trutinom i kakva su, ili ste što čule o njima.
I još jedna stvar. Ako je moje malo srčeko ipak stalo da li bi ja u tom slučaju prokrvarila i da li bi me bojelo ili plod može odumrijeti a da nemam nikakve simptome?
Unaprijed hvala!
-
Drejka kod mene je bila sljedeća situacija:tamni iscjedak,krvarenje.....srčeko na uzv se ne vidi....spremaju me za kiretažu ali prije toga me šalju na uzv i srčeko je prokucalo ali treperi....e pa to isto srčeko je sad sa mojom mamom u šetnji....želim ti puno sreće
-
ja se iskreno nadam da će sve biti ok! naši mali prdeki su žilaviji nego kaj si mi mislimo! ti lijepo miruj, nemoj se živcirati i sve će biti dobro.
nisam čula za takav slučaj, ali nekako mi je logično, da ako je srčeko trebalo stati, da bi već stalo, a da bi ti onda već imala neke simptome ( ili bol ili krvarenje ili iscjedak...).
budi jaka, MIRUJ, pazi se i javi se sutra! mi ti šaljemo vibre!
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Dr. Trutin mi je uvijek bio na UZV, ok je, ne priča puno, uvijek je ugodan.
Dr Blajić me pregledavao i porađao, i on mi je bio ok, ali ja nisam imala nikakvih problema pa nije ista situacija kao s tobom.
Nadam se i vjerujem da će biti sve ok s bebom.
-
-
-
želim tebi i tvojoj bebi sve najbolje i da bude sve u redu i bolje od toga!
mene jedino zabrinjava onakvo ophođenje doktora koji je rekao da će srčeko stat. katastrofa je tako nešto reći pred mamom ako nisi siguran!!!
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nažalost pravila nema, možeš prokrvariti, a ne moraš imati nikakve simptome. Nadam se da će ipak sve biti u redu.
-
Drejka, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sutra malo srčeko svima pokaže kako je snažno
-
~~~~~~ za junačko
Drži se!!
-
Drejka ~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!
Drž´ se!
-
Vibram za malo, snažno i hrabro srce
-
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~ za malo
-
Ja se slažem s onim 'It ain't over 'till it's over'!
Bebači su veliki borci, vjerujem da je i tvoj takav.
Puno vibri šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Drejka, ~~~~~~~~~~~~~~~~ za malo
-
-
-
-
-
drži se bebo ~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
-
-
-
-
Hvala vam, rodice moje drage, na vibricama!
MM i ja smo puno razgovarali i spremni smo na najgore a nadamo se najboljemu!
Ja vjerujem u svoga bebača!
-
Drejka nadaj se najboljem, kod mene je nažalost Trutin bio u pravu, ali to ne znači da je to slučaj i kod tebe!
-
I ja vam zelim puno srece i da sutra srce lupa jako,dragi Bog misli na nase bebice.
-
Drejka, a mi se pitamo na kružocima gdje si ti...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za malo srčeko i da priča ima sretan kraj kao i Rominina.
-
puno srece da se malo srčeko ubrza i da bude sve ok.
-
Osoblje foruma
-
Drejka, drž se i neka malo
zakuca jače! ~~~~~~~~~~
-
Vibrice za malo
, neka sve bude dobro!
-
-
Drejka pregledali su te najbolji liječnici u Petrovoj. Trutin baš nije sklon davati lažnu nadu i obično ženama kažu da se ne nadaju puno. Znam da je i netko s foruma nedugo imao sličan slućaj i nije baš dobro završilo.
Ipak najvažnije je da ti razmišljaš pozitivno, pozitivno i još pozitivnije.
Šaljem ti puno vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da uspijete.
Pokušaj još i dogovoriti razgovor s Dr Malčićem na Rebru - on je naš najbolji liječnik vezano uz srčeko pa možda kaže nešto pametno.
Čuvajte se i mazite i javite lijepe vijesti
-
-
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za DREJKU i
-
moje iskustvo je slicno kao i rominino-dva krvarenja, "cini se da su neki dijelovi ispali" ali na kraju happy end-pogledaj u potpisu koliko je andrea stara
vibre za malo hrabro srce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
drzi se!
-
drejka drži se i molim Boga da sutra bude sve 5
-
-
Draga, samo se moraš opustiti i sigurno će sve biti u redu. Ja imam puno pozitivnih primjera gdje su situacije bile jako teške, pa sad bebaći trče po kući. Samo pozitiva... i srčeko će kucati kao ludo
-
-
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~za malo
!
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za srčeko.
-
-