Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: produženo smanjeno dojenje i prva menstruacija

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno produženo smanjeno dojenje i prva menstruacija

znam da je bilo riječi već o ovoj temi, ali evo konkretnog pitanja:
    smanjili smo dojenje na 1-2 x popodne i na noćno višekratno. (smanjili, ha? ). uglavnom ne dojimo po danu kad sam na poslu, sad ima negdje već 3 mjeseca otkako je tako, ali nema ni znakova menstruacije.
    što bih htjela znati, je kad ste otprilike dobile mengu nakon 'smanjenog' dojenja? Kad bih je mogla očekivati? mala će uskoro 16 mj. nije da mi fali, ali...

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Evo, ja sad dobila prvu! Znači 2 mjeseca nakon što sam počela raditi - i smanjila za dnevno dojenje (samo dok sam na poslu), tako kao i ti.

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

tenx na odgovoru.
    fora je u tome kaj tu i tamo imam 'neke simptome', ako ih se dobro sjećam, pa prođu, ...i za sad još ništa.

drndalica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

...i ja sam kao imala simptome već nekoliko dana nakon što sam počela raditi. Evo prošlo je već 2 mj da radim pa ništa! Mogu li imati ovulacije koje ne završe menstruacijom :/ ??? Ne znam - imala sam fuuuul feeling da ću dobiti - pa ništa od toga

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Olivija prvotno napisa
    2 mjeseca nakon što sam počela raditi - i smanjila za dnevno dojenje (samo dok sam na poslu)
    Baš ovako, samo što sam ja počela raditi kad je Linda imala 7 mjeseci. Najčudnije mi je bilo što sam dobila točno dan nakon što nisam cijeli dan dojila (djeca su bila taj jedan dan s tatom na moru).

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Re: produženo smanjeno dojenje i prva menstruacija

Citiraj Riana prvotno napisa
    mala će uskoro 16 mj. nije da mi fali, ali...
    Blago tebi...
    Iako sam isključivo dojila Lovru, prijateljica se vratila s Lovrinih šest mjeseci.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja sam imala dva mjeseca kao nekakav pms - grčevi i to, i baš sam mislila evo sad će, no ipak kako nije bilo ovulacije, tako nije bilo ni menstruacije. I onda sam 10tak dana prije skužila da imam ovulaciju i eto!
    maruška - ali to ti je jako individualno: neke mame ne izdrže ni 6 mjeseci! Frendica mi je dobila odmah po babinju...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj drndalica prvotno napisa
    ...i ja sam kao imala simptome već nekoliko dana nakon što sam počela raditi. Evo prošlo je već 2 mj da radim pa ništa! Mogu li imati ovulacije koje ne završe menstruacijom :/ ??? Ne znam - imala sam fuuuul feeling da ću dobiti - pa ništa od toga
    Ja sam do sad 2 puta bila 100% sigurna da ovuliram (prije poroda sam točno znala kad je ovulacija), pa ipak za sad još ništa (nije da se bunim, nadam se da i neće skoro, baš mi se željezo lijepo reguliralo nakon poroda.)

Ovulacija ne završava menstruacijom jedino u slučaju trudnoće.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Olivija - znam. Ali znaš li ti onu: zašto baš meni?
    Nema veze, valjda će drugi put biti bolje. 8)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •