ma tko ga ne bo voliocherry prvotno napisa
![]()
cherry![]()
ma tko ga ne bo voliocherry prvotno napisa
![]()
cherry![]()
Ovo i ja mogu potpisatiOsmjeh mi od uha do uha dok slažem što napisati na ovu temu. Ovo s dojenjem je ko u školi - ovisi u kakvo društvo upadneš Ja prije prve trudnoće nisam nekako imala pojma da itko doji, prva trudna u društvu, nikakve bebe oko mene. A upala sam u ludo društvo - na tadašnjem m&b forumu, dosta cura je već tada dojilo preko godine dana i moje znanje i pogledi na dojenje prije Janovog rođenja su se uglavnom tamo formirali.![]()
A predrasude s kojima sam se susrela su da ce mi s dojenjem nestati celulit i da cu smrsaviti 8)
nisu predrasudelarmama prvotno napisa
g. Montignac u svojoj knjizi : "jedem, .." piše: dvi stvari pomažu otklanjanju celulita uz njegovu zdravu prehranu:i to izdvaja dojenje na prvo mjesto, a na drugom je riblje ulje
i meni celulit odlazi pa-pa
8)
ja sam definitivno izgubila SAV celulit s dojenjem (imala ga od 14-15 godine...) 8) i to bez montignaca
jedino kaj se sad u trudnoci vratio
gdje mogu skinuti letke o produženom dojenju?
ne mogu ih naći![]()
našla sam![]()
Je, istina :DMGrubi prvotno napisa
Naravno da se i treba hraniti normalno 8)
evo, ja sam tu...jest da celulit nije krenuo odmah i da sam vecinu dobila bas u trudnoci, ali negdje od njenog 8.mj....mislim kad se sjetim sebe ljetos i sada....ehehej!
evo i nešto dobro:
dnanas mi došla sestra iz škole (3. gimnazije) i ispričala kako im je nastavnica biologije govorila o dojenju svoga djeteta do 3 god, kako je to dobro iz više razloga, i kako je mali nije popio nijedan antibiotik do odlaska u osnovnu![]()
MGrubi prvotno napisa
i da bude što više ovakvih nastavnica.
:DMGrubi prvotno napisa
wow!! :DMGrubi prvotno napisa
sad ste me s ti nestajenjem celulita zaintrigirale. moram provjeriti doma...
super za nastavnicu!
Da se nadovežem, Lea je zadnja dva tjedna poludila za dudom, čak sam joj išla kupit 2dude da ima dijete.Luna Rocco prvotno napisa
Naime, drži ih u kutu ustiju i žvače, premeče sim tam, mrmlja, sve samo ne dudla i uglavnom izgleda ko nepušać kad stavi cigaretu u usta, totalno neprirodno i smješno.
Dojenje- puno vas mogu potpisati, al najbitnije je da su mi svi nakon poroda prognozirali da "teško" da ću dojiti, a evo nas dvije punimo uskoro godinu dana s cicom u ustima!
Hvala rodama, Anamariji na sos tel., Zrinki u ljetnoj krizi (davanje vode) i mm na potpori.![]()