Citiraj koryanshea prvotno napisa
Citiraj krumpiric prvotno napisa
winnerici, ja sam skužila da ona smatra da babinjača mora ugostit rodbinu?možda sam krivo shvatila?!
za boga miloga
Čitam tu i ne vjerujem koliko princeza ima na ovom svijetu i kak si mnogi dozvole da inkomodiraju druge, bilo u smislu ranih dolazaka rodilji u babinje i opterečivanja nje
sorry što sam dežurni redar )) when in doubt, read again!

winnerica, nadam se da si naučila ovaj put: ne pisati jedan zgusnuti pasus nego ga raščerečit malo, da ljudi stignu odvojit tvoje misli dok čitaju
Hvala na uredovanju draga!

Vidim da sam krivo shvaćena u masu toga, nadam se da će u buduće kritičarke pročitati do kraja ono što napišem . I ja sam otpilila "rane" goste i podržavam svaku rodilju u tome. Inače sam pobornik stava (kao što ste do sada pročitale): ak si zdrava ustani se iz kreveta i "suoči" (sorry, neznam kak da to bolje formuliram) sa svojim: novoročenčetom, drugom djecom, mužem, stanom, kuhinjom i sl. što prije - to bolje! Ostatak familije, rodbine, kumova, susjeda, prijatelja i poznanika nek čeka! Ak treba zauvijek!
Za tzv. "princeze" i međuljudske odnose unutar obitelji moram reći da ih je nažalost malo idealnih i nesebičnih, punih bezuvjetne ljubavi i topline. Kod mene je (s moje strane) nažalost takva situacija, zbog čega bih se onda dovela u situaciju da glumim i trpim nečiju "pomoć"?! Što prije neke od nas "progledaju" u smislu toga biti će im bolje - tj. bolje sama odraditi neke stvari (ili ih uopće ne odraditi) nego da netko trpi (to trpno stanje mi je nekak najbljak!). Toliko od mene!