Winnerice, zbilja mi nije bila namjera da te kritiziram, žao mi je ako je neki od mojih postova pridonio tome da se tako osjećaš. Kao što sam rekla, ja se tebi i sličnima divim, jer ne mogu što i vi.

Citiraj winnerica prvotno napisa
Inače sam pobornik stava (kao što ste do sada pročitale): ak si zdrava ustani se iz kreveta i "suoči" (sorry, neznam kak da to bolje formuliram) sa svojim: novoročenčetom, drugom djecom, mužem, stanom, kuhinjom i sl. što prije - to bolje!
Ali stvarno se ne mogu složiti s ovim citiranim stavom (s nekim drugim stvarima, da). Baš me zanima zašto bi žena trebala nakon poroda izigravati super-suprugu/majku/domaćicu? Zašto ne bi potražila ili primila pomoć i podršku (ukoliko joj odgovaraju)? Što dobiva brzinskim "suočavanjem"? Što gubi dajući si vremena da se u miru prilagodi novonastaloj situaciji?

Ja sam 99% vremena Pepeljuga. I baš mi odgovara da ponekad mogu biti princeza. Mišljenja sam da bi si svaka žena to trebala znati priuštiti i dopustiti, s vremena na vrijeme (naravno, u razumnim granicama koje ne vrijeđaju druge, ne mislim na ekstreme).