Winnerice, ja sam sve samo ne princeza ali isto sam te krivo shvatila kao krumpiric i argenta.

Prvo sam mislila da iznosiš općenit stav jer nisi citirala na koga se referiraš, pa onda je bilo tipa vi koje prihvaćate pomoć svoje obitelji bježite od stvarnosti i suočavanja sa situacijom, što mi je bilo :shock:
tako ispada iz tvojih tekstova, možda malo pažljivije da ih sročiš ili razbiješ nekako...

Sorry što je ovako ispalo "neshvaćeno" ...vidim da si i sama stava ukoliko su normalni, topli, neopterećavajući obiteljski odnosi (koje mi imamo fala Bogu u obitelji) da bi itekako pristala na povremenu pomoć,ali budući da mnogima situacija nije takva...šta je tu je ...shvaćam i to.

Meni je isto stvarno tužno da ljudi nemaju neke normalne, tople obiteljske odnose pune ljubavi, ne znam mi smo se svi oduvijek tako lijepo slagali, nitko ne živi ni s kim, ali uvijek možemo računati na pomoć jednih za druge, i svi smo prvo jedva čekali moju seku da se porodi,pa sad svi iščekuju našu bebu koju smo dugo čekali...Znam da će mi doći bake skuhat svaki drugi dan, ako treba malo pospremit, ma najbitnije mi je da imam skuhano jer nam je prva beba dok se ne uhodamo,uostalom i oni uživaju da malo navrate, pomognu i dive se svom unučetu.

Valjda smo se sve skužile sad, a kosu ne oprat 40 dana ??!! to je stvarno malo previše, bome ne mislim se pretvorit u kakvu ženturaču, planiram bar zasad i dalje držati do sebe,a javim vam kako je prošlo prvo razdoblje koncem svibnja
a sad je stvarno vrijeme da idem spat!!!