Citiraj winnerica prvotno napisa
Meni stvarno nije jasno zbog čega se čudite mojim izjavama. No, recimo ovako: nije ništa opterečujuće da dečko od 14 g. ode po kruh i mlijeko (ili je vama dvijema to nenormalno :/ ), a isto tako nije čudno da brat pričuva sestru koja spava na 10-ak minuta.
Topli međuljudski odnosi DA, UVIJEK ukoliko su uistinu takvi od obje strane (a ne prisiljeni), ja sam komentirala početne postove ovog topica gdje cura navodi kako je svekrva nakuhavala i sve radila 40 dana, da njoj ni kosu nisu dozvolili da opere 40 dana :shock: , a da si to opet nebi dozvolila nikad - to je bilo prisilno, očito za obje strane (tu nemamo i svekrvinu izjavu ), tu se dakle glume i forsiraju "topli međuljudski odnosi unutar obitelji"! Po meni je to bila prisila za obje strane!
oduševila sam se tvojim postom,a kad sam vidjela kako su te izkomentirali čudno mi je to bilo
Ja se slažem s tobom-tvoj muž ti je obitelj i on je taj koji ti treba pomoči i biti tu,za njega si se udala i vaše je dijete,a uz to imaš i dijete,koje s 14god i nije tako malo i može se brinuti i morao bi se brinuti za sebe i za ljude oko sebe

Meni je isto čudno da ženama mame dolaze čistiti i kuhati,a što im muževi rad??? I oni čekaju skuhan ručak od svekrve?

Ja sam u ok odnosima sa svojima,ali isto tako ne želim da mi se tih dana itko mota po kuči,kuhinji i mom vešu.
Ako je i ne budem mogla,može moj muž,totalno smo ravnopravni u svim kučanskim poslovima