Citiraj litala prvotno napisa
ne znam sto reci. ja ocito zivim u nekom cudnom paralelnom svemiru...

meni nitko nikad nije oprao kupatilo. ni mm ni (nedajboze) moja mama.

nije bilo potrebe. oprala ga ja prije nego sam otisla u rodiliste - oprala ga opet ja kad sam se vratila i kad je bila potreba oprat ga.

to kao ono najkompliciranije od kucnog odrzavanja, pa ono ostalo necu ni spominjat.

sto se tice kuhanja, postoje jela koja su i pripremljena i na stolu za 30-40minuta.

i, sto bi rekao gos'n velevaric - problema ima, nosimo se s njima! :D
pa mogu ovo razumjeti. naime mi smo u švabiji sami, nema familije, ali da i ima, bože me sačuvaj, ne znam koga ne bi rađe moju mater ili svekrvu ili tetku.

malo se jedno možda brinem ako će me baš zadesiti carski, mm naime ne zna kuhati, trudi se on, sreća moja, pogotovo sada, rekao je da će do kraja trudnoće sve naučiti kuhati, ali nekako sumnjam, nije taj tip i gotovo.
pospremit ok, ali kuhanje, lagana variva, jušno i to, hm hm. no, razmišljali smo uzeti za to vrijeme neku ženu pa je platiti da dođe skuhati, ako će baš biti potrebe za tim, mislim ak će carski biti kod mene baš tako jako zeznut po pitanju oporavka, zarastanja itd.. - nadam se da će ići sve prirodnim putem, ali eto čovjek nikad ne može znati.

uglavnom muž mi u firmi može dobiti 6 tjedana godišnjega, tako da kod normlanog poroda mislim da na fakat nitko neće trebati. ja ću kuhat, muž će pospremit i zajedno ćemo se brinut o bebaču to prvo vrijeme, a onda zna se dalje, nastupa mama ko glavni akter i idemo dalje.