-
[quote="ornela_m"]Evo nas samih vec 6 dan doma i super nam je. Bila sam uzasno posesivna prema ovim prvim zajednickim danima i htjela sam da budemo sami, da se polako upoznajemo beba, tata i ja. Obzirom da zivimo vani, pomoc bi podrazumijevala neciji dolazak i zivot s nama 24 sata dnevno, i kako god ta osoba bila draga - nisam zeljela da ti prvi dani budu na bilo koji nacin ometani.
..ovako je i kod nas...voljela bih da smo samo nas troje zajedno..jer isto zivimo vani pa bi to znacilo da je jos netko konstantno ovdje..a nekako nebi htjela punu kucu te dane...pogotovo da na kraju nebi ispalo kak se ono veli puno babi,kilava djeca...znam da sada nemogu znati kako cu se tada osjecati,ali kako sada razmisljam..mislim da ce mi pasati mir...a ne da se moram jos i o drugima brinuti..tipa gdje ti je ovo..gdje mogu uzeti ono...kak ti kuhas ili radis ovo..ili ono...inace sam tip osobe da radije sama napravim nego da se moram 100 puta dizati od svoga posla da bi nekome pokazala nesto sto radi za mene,a sama bi to puno brze napravila bez pomoci...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma