ja sa sveki nemam problema..ona tako i tako priznaje samo svoju kcer i unucicu tako da je vec naglasila da kada budem ja rodila,ona ide na godisnji na more..kao ja cu biti tuzna i moliti ju za pomoc..![]()
mm zeli biti od pocetka uz bebu i mene i zbilja je super muzic da ga sve interesira i da zeli biti dobar tata i ukljucen u sve ...
jedino je problem sa mojom mamicom koja je bila potpuno sama nakon sto je rodila i zbog toga naknadno ponovo popucala i bezveze imala komplikacije pa se sada boji da mm nije ipak dovoljno ozbiljno shvatio sto se od njega ocekuje...jer zivimo u kuci sa totalno cudnim rasporedom i ja ne mogu pedeset puta dnevno proci po stepenicama pogotovo nesto nositi...tako da se jos nismo uspjeli dogovoriti kako ce to sve ispasti i vec sada mi je tlaka zbog toga...![]()

Odgovori s citatom
tako da se v. svaki put trgnula iz sna i prestrasila se...
)
.
i nikad ne bih poželjela nečiju tuđu pomoć
. dojile bi sto godina ili podrigivale, bilo šta
ili jesam??? :?
prije dvije godine,a sestra nije u mogucnosti da dodje.Sto se tice sveki,ona je toliko sebicna i teska ,da trazi od djece da samo sjede i slusaju njene price o njenim problemima,koje non-stop ponavlja.MM ima sestru koja zivi preko puta nas,pa se nadam i ako im mama dodje ,da ce bar prvo vrijeme biti kod kcerke,jer joj je ona inace i najmilija od troje djece,a i ta kcerka voli kad joj se ova divi i dize je u zvijezde.Ne nije losa zaova,ali nije ni najbolja u svemu kako joj majka misli i svima govori
.
Samo je stvar hoćeš li ti biti s time zadovoljna, kao neke mame na ovom topicu, ili ćeš tu samoću doživjeti negativno. U biti, mislim da je to umnogome stvar psihičke prilagodbe, ne samo fizičke zahtjevnosti. A ovisit će i o karakteru bebe (koliko će sisati, spavati, plakati...) jer iako ih volimo beskrajno, sve je lakše kad smo odmorne i bar nekoliko sati dnevno praznih ruku.