Spavanje na povišenom. Promjena položaja = kašalj. Najgore je između 1 i 3 u noći. Kašljo je kao lud...![]()
No dobio je kapi (Fenistil). Malo ublažuju nadraženost sluznice i promuklost. Lagano ide boljem. Kašalj više nije onaj "lavež" (još malo se čuje), sad je već više suhi.
I normalno, kako dan odmiče, promuklost se opet javlja.
Ajvi, za taj glupi laringitis, najbrža pomoć je inhalacija sa tim lijekom. I na Srebrnjaku i u Klaićevoj postupak je jednak. Lovri jednostavno nismo uspjeli staviti masku na nos. Mogli bi uz lomljenje ruku i nogu...Nikavo nagovaranje nije upalilo (vatrogasci...bla bla), niti nikakav lagani "pritisak"...a grubost stvarno nije dolazila u obzir. Ipak situacija nije bila toliko alarmantna. Izvući ćemo se, ali treba malo vremena.
Trenutno spava...i evo već u 1/2 sata skačem već tri puta...![]()

Nikavo nagovaranje nije upalilo (vatrogasci...bla bla), niti nikakav lagani "pritisak"...a grubost stvarno nije dolazila u obzir. Ipak situacija nije bila toliko alarmantna. Izvući ćemo se, ali treba malo vremena.
doktorici, stvarno nekad znaju biti užasni.
Kod nas na pregledu očiju (koliko sam shvatila) upućuju jedino ako jedan od roditelja ima astigmatizam ili neke druge nasljeden bolesti očiju (ja imam astigmatizam) ili ako se kod djeteta utvrdi da ne vidi dobro.