joj, što volim kad me nagovarate na ono što i sama želim!![]()
Lovri the builderu![]()
Andreju i Ladi rekonvalescentski![]()
ajvi, samo polako. znaš i sama da je tako najbolje. možda će mu dulja pauza više odgovarati od toga da ne "zaboravi" koliko se do sada adaptirao. pusa susjediću![]()
anek, nadam se da je oko bolje. palo mi je na pamet da je vid tebi namjerno složio frku jer voli maskiranje, gusare...ovako je to stvarnije. lukavac mali![]()
rezultat ladinog sedmodnevnog izgladnjivanja (cika je bila gotovo jedini izvor nešto malo nutrijenata) itekako je vidljiv. smršavila je i stanjila se. večeras je konačno počela jesti :D
kopala je po robici jer je tražila neku majcu i naišla na bodi 50-56.
jel' moram reći da je stala u njega? :shock: . na tijesno, doduše, i bez zakopčavanja, ali eno je spava u tom bodiju. za nevjerovati.
:shock: x 99999999999999999999999pinocchio prvotno napisa
fakat :shock: :shock:apricot prvotno napisa
vid nije stao u 50-56 bodi niti ko novorođenče
moje okeco je bolje, skoro pa normalno vidim i nemam više povez.
pitala ja neki dan vida jesam mu možda opasna, strašna...s povezom; a on mi je odgovorio: "ne, dobra si mi!"![]()
marko zna otključati i zaključati vrata,otvoriti frižider,uzeti šalicu i naliti si sok,mlijeko.....
sam se kompletno oblači,jedino ne zna zavezati cipele
svaki dan nešto novo
Maria, koliko ja vidim, ako Marko nauči zavezati žnirance ili mu ti olakšaš stvar pa mu navučeš šuze na čičak, gotovo je...malca nećeš moći zaustaviti, jer je naučio sve što mu treba da zbriše od doma...Pusa maloj pametnoj glavici..
![]()
Pinkač, ne čudi me što je Lada stala u tako mali bodi, ali ne zbog toga što je lada miči, nego zato što se bodići rastegnu.I malog bubanoj glavici
![]()
Mi smo danas bili na kontroli kod pedijatrice. I danas smo imali temperaturicu (već standardno do podne skoči do 37.8 ili 38.0 a poslije podne ili navečer ništa), i malo crveni krajnici + sve ostalo = adenoviroza. Ali se moramo čuvati laringitisa. Uzela mu je briseve grla i nosa. I sigurno smo do utorka - srijede doma. :/
Po njenom, nakon temperature + 3 do 4 dana.
Mali miš je bio hrabar, ali nije mogao skužiti kako se to teta Z. (sestra) opet zeznula pa umjesto da mu očisti nosić ga je piknula. I isto kad mu je čistila zubiće..odletio štapić...![]()
I igramo se. I Lovro govori kako ćemo sada svi zajedno pjevati "SRetan rođendan" (najmilija pjesmica uz Zvončiće) ali da mora prvo nešto napraviti (nalijepiti naljepnice na laminat :/ ). I ja mu govorim: "Dobro srećice. Mi čekamo, ti samo reci kada!" I Lovro odgovori: "Kada."
![]()
pusa Lovrimamma san prvotno napisa
![]()
A ti si na bolovanju ili?
malim i malo većim bubanićima![]()
pinocchio, nadoknadit će ona to. za par dana navalit će i na kanovu zdjelicu.![]()
andrej je, zar ste mislile drugačije, kod bake. ne mogu vjerovati da mu nos još uvijek curi, ali inače je super. jutros je pitao za vrtić pa smo se dogovorili da ide u ponedjeljak.
Pusa bubancima...![]()
Lovro je doma. Standardno dobre volje. Već je pošizio kod kuće. :/ I nedostaju mu njegova Vanja i Velika Lara iz vrtića...![]()
po andreja danas dolazi deda da ga istrči po parku, iako i kod bake ide bar jednom dnevno van to nije dovoljno. juri po kući i uništi baku, dedu i dvije tete (doduše, jedna je sve trbušastija
).
Šaljem jednu brzinsku veliku pusu bubancima i nebubancima.![]()
Biseri su im...![]()
Kod mene malo zagužvalo na poslu, pa vas manje čitam. Trudim se da sve obavim do 13.30., pa gibam doma.
Nika je, kuc-kuc, još uvijek zdrava, barem jednom nismo u ulozi dežurnog bolesnika. U prava dva ovogodišnja mjeseca samo smo 2 dana izostali iz vrtića. :D
hajvi, sad mu povećavajte tenziju, toliko mu pričajte o super stvarima u vrtiću da jedva dočeka ponedjeljak.
i da se Lovro što prije vrati svojim curama, maloj i velikoj.
i da Ladi mama konačno kupi novi bodić, da ne mora nositi neke stare pohabane.
i da anekica počne glumiti u nekoj drugoj priči, ovaj Kapetan Cook već dosadio.
I da Marko ipak ne pobjgne od kuće, doma je najljepše.
I da Anina baka sačuva sve zube kako joj se druga djeca ne bi rugala po tramvajima.
I da Pijina mama konačno smisli što će za rođendan.
![]()
ti si se danas baš nešto raznježila nad zpd-ićima.apricot prvotno napisa
![]()
nisam, preskočila sam Frana i Niku.
Ma Mareličice moja preslatka..![]()
mi zaslužujemo ignore, jer smo neaktivni.apricot prvotno napisa
tako je, ganjaju se neke ovce okolo![]()
kad se sjetim da je lani u ovo doba bio bez tona.
a sad....![]()
slušaj me pažljivo,i ja imam pravo glasa.....
gledaj u mene dok ti govorim
tražim potpuno objašnjenje
tvoj odgovor nije potpun
sad ubrzano radim na tome da ga naučim čitati,možda malo olabavi
ajme koliko zpd-ićkih bisera
jaoo sad sam se sjetila kako mi se teta pospremalica skoro upiškila u gaće od smijeha ovaj vikend;
došla žena ujutro, a dočekao ju naš gol golcat potomak koji joj se unosio u facu dok je sjedila i lamatao sa svojim pimpaćem i vikao "vidi moju kitu! vidi moju kitu!.." /da KITU/, i tako jedno 15 minuta gologuzog šou programa![]()
/hmmm, pitam se čemu ga tatica uči kad su njih dvojica sami doma.../
rekla mi je čuvalica da se jučer pojavio na vratima sobe s nekim DVD-om u rukama, i ispalio:"Sanja, jesi spremna za jedan "Dirty dancing"..?
..poslije ju je pitao"Sanja, zašto se meni sviđaju cure??
Sanja, ja ću tebe oženiti, pa ćemo imati rođendan, i svi će nam pljeskati."
Odvalila sam na tu malu slatku otkačenu glavicu!!![]()
Hehe.
Stvarno sam sve iščitala i odvaljujem.
Vijesti je puno - čestitke Pinocchio!!!
Fakat ste super, divim se klincima i falite mi.
Fabi sutra slavi rođkas u vrtiću, u subotu s frendovima, u nedjelju s familijom.
Drž'te fige.
Obišla sam pola gradskih slastičarnica za prokletu Bobovu tortu, na koncu sam se u Piece of cake dogovorila da naprave Bobovo gradilište. Fabi ne mari za tortu niti je jede, i više mi se gadi to robovanje tortama i rođendanskim obredima. Njemu to nije bitno, al obožava Boba pa će rođkas biti u Bobovu znaku.
Fabi ne želi slaviti rođkas, ne kuži sve kerefeke i zašto je tako bitno imati tri godine. Sutra mu idemo pokupiti auto na akumulator, onu grdosiju od 12 volti za koju se nadam da će ga razveseliti, makar odbija darove i ništa ga ne veseli ko čokolada. Rekao je da ni auto ne želi, on si za rođendan želi kinder jaje.
I dalje mrzi vrtić, svako jutro imamo jednosatnu dramu. Tete ga vole, dobar je kad uđe u sobicu, al do tada ajme majko.
Još ne zna pola abecede, al razgovara se kao veliki i sve ponavlja ko papigica.
Puse velike, svima. Malima i mamama.![]()
vid egzibicionist![]()
apri, šta tebi bi?![]()
nama je događaj dana to što nas je zet-ovac prignječio vratima dok smo izlazile iz busa. lada je cijeli dan u čudu i stalno viče na vozača da pričeka da izađemo![]()
bris grla je uredan i sad mi nije jasno jesmo li bezveze futrali dijete antibiotikom ili ne :? ajvi?
sunce![]()
Hej Sunce, pa di si ti nestala?
Mislila sam da ćeš imati više vremena za nas, otkako si promjenila posao, a ti si i dalje rijetko tu. Pusa Fabiju!![]()
Vid.![]()
Čoksa - idete li u nedjelju na Ivicu i Maricu?
Pusa za Fabijana i unaprijed mu sretan rodjendan, jer mi narednih dana komp nece biti pri ruci![]()
Mi danas Editu upisujemo u vrtic![]()
Uzbudjena sam kao da ide u skolu![]()
Drage moje,!
Vid je zakon - ja to stalno tvrdim!
Fabijanu unaprijed sretan ročkas!
Snorki - sretno s upisom!
Kakva je situacija s pelenama?
Mi smo isto krenuli u odvikavanje!
jos uvijek je u pelenama.miloc prvotno napisa
![]()
kod nas su bile dvije opcije:pinocchio prvotno napisa
a) gnojni čepovi - nemaš kaj mislit
b) bris pokazuje "porast miješane bakt. flore" u kombinaciji sa čepovima - opet nemaš kaj mislit
ne mora biti streptokokna angina. može biti čak i virusna, ali mislim da i tad daju antibiotik jer bi i bakterije podivljale.
ne znam, jednom je naša pedica pokušala liječiti virozu -> upalu grla bez antibiotika, završilo je anginom i na kraju reakcijom na amoksil, sve skupa je trajalo tri tjedna i stvarno ga je iscrpilo.
bris ti nije baš pouzdan pokazatelj, ako je krvna slika pokazala bakt. infekciju niste pogriješili. ja se s anginom ne bih igrala.
sunce, ljubi nam frenda trogodišnjaka.![]()
od onih naših kvartovskih kava ni k, ni a...
snorki, čestitam vrtićarki! kužim uzbuđenje, i mi smo bili na iglama kao da se upisuje na faks...![]()