Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 126 od 126

Tema: Jesenje bebe 2005. (8.dio)

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Pozdrav svima!
    Sanjice
    Imam pitanje: Da li vaši još uvijek žele jesti u hranilici?
    Naime, imam problem jer mi je kuhinja malecka i nemamo klasični stol nego kao šankić s barskim stolicama. A čini mi se da Jan više baš ne preferira hranilicu.
    Šta da radim?
    Ne može sjediti u stolici jer je previsoka, kod mene u krilu je malo nezgodno..ne znam...
    Razmišljali smo da mu kupimo mali stolić i stolicu kao što ima u jaslicama! Možda bi mu se to svidjelo...
    Jer čim ga stavim u hranilicu i pred njega tanjurić on ga miče od sebe i počne negodovati...Ne kužim baš u čemu je štos! Možda baš tada nije gladan :?
    Ali baš mi se čini da bi mu neka druga pozicija više svidjela!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mi smo od pocetka bez hranilice, i tako smo sad navikli. Hranim ga tako sto je kod mene u krilu.

Nego, sad nam je opet presvlacenje postao problem. Tj menjanje pelena. Toliko place i nece u lezeci polozaj, da ne znam kako da ga obrisem i stavim novu pelenu. Ili stoji ili sedi, i ne mogu ga cestito ni namazati kremicom. :/

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Jooj Nelzi..
    Nama je presvlačenje problem već sigurno dva mjeseca. Ma nema šanse da leži i da ga presvučem.
    Odnedavno prakticiramo presvlačenje nastoječki (jel č ili ć) i to nekako ide...stavim mu knjigice na krevet, on lista i igra se a ja drž' ne daj presvlačim i zna biti dosta nezgodno tako da mu je par puta pelena i procurila jer ju nisam dobro zatvorila.
    Ali šta je tu je..mislim da više nikada nećemo ležečki mjenjati pelene..a još dok ga namamim da mi dođe u sobu da se presvučemo...uf..
    A u jaslicama uredno legne i tete ga presvuku

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

sanjam71- čestitam !
    nelzi :D

za sad se jos da presvlaciti i oblaciti bez nekih problema a ja se nadam da ce to i potrajati :/
    u hranilici ne jede, nikad nisam forsirala, voli sjediti u krilu ili sam

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Eva jede u hranilici kad ju čuva baka (sve mora biti po propisu ) i kad ruča s nama jer isto imamo šank-stol. Kad smo na sdvije same stavim ju u krilo, gledamo crtić i jede.
    Presvlačenje nam ide kako kad. Nekad bez problema legne i sve je časkom gotovo a nekad joj dam kremu ili nešto drugo što se odšarafljuje pa se s tim zabavlja.

sanjam71 ti si moj idol

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

sanjam71 čestitam

Noa još uvijek jede u hranilici,i to ako je gladna sama se počne penjati i viče njam-njam

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj MBee prvotno napisa
    Presvlačenje nam ide kako kad. Nekad bez problema legne i sve je časkom gotovo a nekad joj dam kremu ili nešto drugo što se odšarafljuje pa se s tim zabavlja.
    Ovako isto i kod nas!

A hranilica - vrlo malo je htio u nju, već dugo je ne koristimo i napokon smo se odlučili odvesti je kod svekija u kuću i spremiti u spremište.

Mi se upisujemo u klub bolesnih - od prekjučer curi nos, kašlje, a od sinoć krenula visoka temp. Sad sam mjerila 39,3. Ipak, bitno mi je da nije malaksao, a temp. se lako skida sirupićem. Koliko vi čekate dok ne vodite docu? Ja nekako ne bih vodila, bojim se da ne zaradi još i gripu... :/

Nelzi, baš mi je drago zbog vas!

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ako temperatura nije previsoka (tu podrazumijevam 40oC) čekam tri dana..tj. treći dan odem pedijatrici!

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Shiny prvotno napisa
    Ako temperatura nije previsoka (tu podrazumijevam 40oC) čekam tri dana..tj. treći dan odem pedijatrici!
    Tako nekako sam si i ja mislila. Sutra radi prije podne pa ako nam noć opet bude mučna, stignem još... Idem mu izmjeriti temp.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

navodno da je epidemija gripe prošla (tako barem pisalo u novinama, iako nije garancija...). kad je rok zakurio ja sam ga isti dan frknula doktoru (tj. u zaraznu, bila je nedjelja) jer mislim da ne bih mogla mirno spavati te noći... držim fige !

hranilica - bez ikakvog problema je u njoj, ali možda zato što nije ona klasična nego ona drvena, kao stolac s ogradicom i oduvijek sjedi za stolom kao 'mi odrasli'. nema nikakvih problema (nema ni pladanj ispred, nego jede za stolom i to ponekad i iz tanjura 'za odrasle').

kod staraca sam mu kupila booster i obožava ga! jednom je moj stari morao čak stolac na koji je pričvršćen nositi u dnevni boravak da iz njega gleda telku .

shiny, kako misliš 'stolac mu je previsok'? a da kupiš one remenčiće u TL i staviš ga u taj barski stolac da sjedi za stolom s vama? možda mu je dosadilo 'biti beba'... naime, na pragu smo faze imitiranja...

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

E Miha...totalno smo u fazi imitiranja..osim što ponavlja sve što ja pričam, počeo je uzimati moju četku za rumenilo i po licu se mazati pa sam rekla MM-u da bi možda mogao malo više vremena provoditi s Janom da ne bi bilo..khm..
    Hm..remenčići..kak to izgleda?
    Štos je u tome što su te barske stolice koje imamo poprilično nezgodne i čine mi se nestabilne!
    Danas sam ga stavila, pod mojim adzorom of kors, da sjedi na toj stolici i bome je uživao!
    Ak'imaš neki link tih remenčića pa proslijedi..thx!

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

miha molim te izvještaj iz kazališta kad budete išli...iako se ne bojim da Rok neće mirno sjediti za razliku od moje trkačice

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

hoćete s nama?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

kod nas ne funkcionira niti hranilica niti onaj sjedalica što se pričvrsti za stol. jede tako da ga primim na krilo. A kad mi jedemo, obavezno dođe i čapa iz tanjura,ali ne želi sam sjesti za svoj tanjur. Obožava grašak i uredno ga vadi iz jela i doslovno proždire.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

i rok obožava grašak

shiny - remenčići
    ne znam kako se montiraju jer mi nisu nikad zatrebali, ali valjda nečemu služe... ili to ili booster na stolac!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

cure hvala na cestitkama!

Ivan jos voli svoju hranilicu, kada je gladan gura ju pred TV gdje i najradije jede. Jednu ima i kod moje bake, tamo jede u njoj ali s nama za stolom (vikendom se hranimo kod nje ) i to iz velikog tanjura i s velikom zlicom! Kada bolje razmislim vrlo rijetko jede izvan stolice.

Inace danas je dobio prvu ljubavnu izjavu - moja najbolja frendica ima dvije cure (6,5 g i 22 mjeseca) i vrlo se cesto druzimo. Danas su nas zvali sa skijanja da nam prepricaju danasnji dogadjaj: mama kaze Maji (22 mj) ti si moja ljubav a ona njoj odgovara: Ivan Maji ljubav

Odra ja sam panicar kada je Ivan u pitanju i jako brzo idem doktoru iako u stvari nema smisla ici prvi dan jer se tek nekih osam sati nakon pojave temp moze vidjeti da li je uzrok virus ili bakterija

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

na koju idete prestavu
    mi u nedjelju idemo na mifi ako ozdravimo do tada
    evo još od petka kurimo, lagano ali svakodnevno

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Školjkica prvotno napisa
    na koju idete prestavu
    mi u nedjelju idemo na mifi ako ozdravimo do tada
    evo još od petka kurimo, lagano ali svakodnevno
    i mi ćemo na miffy, samo da se odlučim koji dan... držim fige za temp.

nego, što je s onim mjeračem stopala?jeste ti i berlinka to zglihale bez mene?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj miha prvotno napisa
    i rok obožava grašak
    i ja. u svim kombinacijama. i sam.

hranilica - kako kad. kad je gladna, nema beda. kad je 'onako' e onda folira pa bi u krilo pa ne bi, pa bi stojećki ...
    s presvlačenjem imamo problema odavno, ali ne kontinuirano. obično pale kremice, kreveljenje i slične fore, a nekad ne pali ništa.
    kod nas velika novost - vozimo se u sjedalici odnedavno bez problema. malo se samo pobuni kad ju 'montiram' i gotovo. sluša muziku, čaga i, konačno, uživa u vožnji. ah, odahnula sam.
    faza imitiranja je kod nas naveliko počela. ponavlja riječi, kopira geste, neki dan sluša gegu i čaga i vidim pala koreografija neka, pogledam malo bolje, ženska pleše kankan - to se ja neki dan zezal po kući, nisam ni skužila da je sve zapamtila. moram ozbiljno počet pazit na sve što radim.
    cure, pozdravi pusa svima i da ste nam zdravi, bolesnima da su što prije ko novi

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mjerač dostavio poštar-sram me koliko sam ga držala
    sad gledam na strani od trešnje da prestava traje sat vremena
    ja ću bit sretna ako izdržimo 15 minuta

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

gdje igra ta mifi? mogla bi i ja elu odvest za vikend. neki dan mi cure na poslu spominjale da smo kao dovoljno veliki za miffi? šta je to uopće?

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

http://www.kazaliste-tresnja.hr/hrv/...p_miffymjuzikl

u kazalištu trešnja, piše za godinu i pol naviše-mi se malo švercamo

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

mi smo na Miffy krenuli i odustali jer je mladi gospodin odlucio bas u to vrijeme malo odrijemati

faza imitiranja - meni se cini da je Teo stalno u toj fazi jer sve sto radi Bruno mora i on

Kejt - super za voznju!

Bubinima ~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

sanjam,čestitke!!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Roko je postao lud za pranjem ruku od kad smo nabavili NJEGOV SAPUN
    Stalno bi se verao na lavabo i prao ruke, po 10 min. I čim ih malo zmaže, odmah trči u kupaonu!

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

miha može, javi kad planirate ići :D

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •