I mi smo smanjili nocno budjenje sa bezbroj na 3-5,malo pocucla vode pa nastavi spavati a ja se jos dugo mucim zaspati. Roko prica sve isvasta,cak i po noci zove Boba graditeljai ostale prijatelje, jako lijepo prica,ali je zato dosta smotan,tj. uopce ne pazi dok hoda(odnosno on samo trci,nikada ne hoda) i cesto pada pa nam je to najveci problem. A nije bas za skakanje s kauca,mislim da bi zavrsio na traumi,njemu je domet stepenica!!

i ostale prijatelje, jako lijepo prica,ali je zato dosta smotan,tj. uopce ne pazi dok hoda(odnosno on samo trci,nikada ne hoda) i cesto pada pa nam je to najveci problem. A nije bas za skakanje s kauca,mislim da bi zavrsio na traumi,njemu je domet stepenica!!
, s obzirom da smo duuggoo spavali cijelu noć....
, za nesto drugo nema sanse...
tako da bi ovo mogao biti mali kompromis...
...
(salim se malo na racun teletabisa, al eto on si je to izabrao, imamo mi i druge crtice al nema sanse da ih gleda). Danas sam mu pustala kazeticu na kameru sto smo se snimali u Hrvatskoj sa bakom i djedom i sa puno domacih zivotinja i uzivao je..."ozdravio je"!
,ali mislim da to bude jos malo pricekalo. Roko otisao malo kod bake jer sam ja dobila m. i ne mogu se pomakniti s mjesta,mm kod prijatelja a ja uzivam u tisini . Htjela sam reci da pomalo zavidim vama koji zivite u velikom gradu tj. Zagrebu,Splitu,nekom stranom gradu jer mislim da tamo djeca imaju vece mogucnosti, npr. kod nas u Osijeku nema igraonice za male (ili ja ne znam),imamo samo jedno dj. kazaliste,o nekim programima za bebace da i ne govorim,jedino s cim se mozemo pohvaliti su lijepi parkovi i rijeka Drava. E da,nemamo ni privatnog pedijatra,navodno najblizi u Vinkovcima. Uhvatila me neka depra a nemam se kome izjadati pa moram vama
,