-
Evo kako se prica zavrsila :
Homerka je jos u bolnici, sutra ide sigurno doma.
U subotu je dakle bio spontani pobačaj a beta je u ponedeljak pala na 200. Danas je ponovo mjerenje i trebala bi još značajno pasti - nema nikakve šanse da je još uvijek trudna.
Uglavnom, bolovi koje je imala, bili su fakat užasni, kako god da je to možda teško shvatiti.
Nakon subote, bol je u stvari nestala, a organizam se sada i dalje čisti i najvjerojatnije nece biti ni kiretaže.
Valda ce biti treca sreca.
Kad se sjetim kako smo bili hapy dok je beta rasla onih par dana, VAU.
Inace cak i doktori vele da im nije bas jasno zasto Homerka ne moze ostati trudna, jednostavno nema neki razlog da bi se reklo to i to vam je.
Ja sam OK, a izgleda i ona. Prije su neki ginekolozoi nagađali da ima policistične jajnike, ali nakon svih ovih operacija i zahvata, svi vele da je Homerka Ok.
Ja imam 36 ona 30. 10 godina u vezi, 3,5 u braku. Otprilike 7 godina seksa bez zaštite s namjerom da dobijemo dijete a samo jedanputa vanmaternicna trudnoca.
Prosli puta su nam vratili 2 8stanicna i Homerka je prokrvarila. (Isto neka vrsta spontanog pobacaja, beta je bila oko 30 )
Ovaj puta 2 8stanicna i 1 9stanicni i opet je prokrvarila, samo sve skupa je bilo puno teže.
Znaci, oplodnja se dogodi skoro bez problema, al se jednostavno to na nju ne prima.
U rukama smo najboljih doktora, ne žalimo ni vrijeme ni novac. Radimo sve kaj nam se veli i ništa. Fakat bed lak.
Netko bi na našem mjestu vec prolupao.
Ipak, budemo mi već pronašli u kojem frižderu se hladi piva.
Živimo u nadi i sve Vas pozdravljamo i želimo puno srece, strpljenja, međusobnog razumijevanja svima kojima je isto tako kao i nama.
Homerka i Homer
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma