Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: sisa u usta, prst u usta

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno sisa u usta, prst u usta

istovremeno!!!

prije bi stavila prst u kut usana. ok, pikali bi me noktici, ali prezivjela sam. sada gura prst. uz bradavicu. ne trebam pricati o neugodnosti i nefunkcionalnosti takvog sisanja. ponekad onda gurne prst meni u usta (!)

jel jos ko to cini?

inace kad si uvali palac u usta, takodjer je unutra ili na ulazu i prstic druge ruke...

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

moja dok sisa meni gura prst u : usta, nos, uho

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

a dobro, to njeno "prst u mamu" jos kuzim...mislim, ne kuzim, li nema posljedica. i simpa je
    prosli smo mi faze grebanja, stiskanja, stipanja, "masaza" sise koju sisa, drzanje sise u ruci da ne pobjegne, pa mazenje one koju ne jede , ali ovo, prst u usta dok sisa....ne kuzim

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lovro je jednom pokusavao ugurati pokraj sise u usta jos i komad susenog ananasa. prvo je sisao i gledao, malo u sisu malo u ananas. valjda je smisljao strategiju. onda je odlucio da zeli i jedno i drugo istovremeno pa je pokusavao ugurat i ananas.
    vjerojatno i ona zeli istovremeno cuclat rpst i sisat siku.

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

faze su im za krepat

i mi imamo vec duze vremena varijantu s uguravanjem prstica u usta i onda si prekine vakuum pa ni cicanje nije efikasno, ali on me gleda onim svojim slatkim okicama pa ga ja pitam Kaj radis to mali mis? a on se cereka s cicom i prstom u ustima

Inace, cesce se dogadja kad ide novi zubic..

A u moj nos, uho, oko... to je isto normalno..

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

A baš za krepat!

H. trenutno drži drugu bradavicu dok sisa. Sva sreća ne štipa, nego samo onako lagano drži pinceta hvatom

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Re: sisa u usta, prst u usta

Citiraj leonisa prvotno napisa
    istovremeno!!!

prije bi stavila prst u kut usana. ok, pikali bi me noktici, ali prezivjela sam. sada gura prst. uz bradavicu. ne trebam pricati o neugodnosti i nefunkcionalnosti takvog sisanja. ponekad onda gurne prst meni u usta (!)

jel jos ko to cini?

inace kad si uvali palac u usta, takodjer je unutra ili na ulazu i prstic druge ruke...
    ...potpuno ista situacija!...doduše to traje minutu,dvije,a ako potraje duže ja joj nježno izvadim prstić iz usta i pokušam joj odvratiti pažnju nečim drugim...uglavnom joj ponudim kosu za čupanje...hehe

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

kaj si mislila da ce te preskocit

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

aniti je sad vrhunac zabave nabijat me nogom u glavu dok ciki...ak ima slapicu, jos bolje...i smije se, ma vrhunac ekstaze ...meni nije smijesno, i kad 7 puta zamolim da se smiri, i zaprijeti doduzimanjem cike, malo stane..pa se zaboravi..pa opet

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

moj bebac isto gura prst u usta dok cica...ima 4 mjeseca i sve me strah da nisu zubici u pitanju...nekad gura i cijelu ruku pa se borimo...inace je u nekoj ludoj fazi, grize desnima sve sto stigne: ruke, moju siku, igracke, dekice...pocelo me to brinuti

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Issa, normalno, faza

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    a dobro, to njeno "prst u mamu" jos kuzim...mislim, ne kuzim, li nema posljedica. i simpa je
    prosli smo mi faze grebanja, stiskanja, stipanja, "masaza" sise koju sisa, drzanje sise u ruci da ne pobjegne, pa mazenje one koju ne jede , ali ovo, prst u usta dok sisa....ne kuzim
    Evo, sve to do ovog zadnjeg još nije došla :D , plus još dok siki malo cika, pa se odkopča, pa malo palac, pa opet cika i tak zna to trajat.....može i sat vremena.

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    moja dok sisa meni gura prst u : usta, nos, uho
    i još štošta drugo... petlja po kosi... i uživa!

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ali moja sisalica je totalni ovisnik o sisanju! kad nije sisa u ustima a zeli je pa dok ja ne dodjem, sa palcem simulira sisu a drugom rukicom ili drzi onu ciji je palac u ustima (ko sto drzi moju sisu) ili gura kaziprst u kut usta i "mazi ha" onako ko kad sisa.
    najbolja je kada dira drugu bradavicu dok sisa, kao u stilu, obje su moje

osim sto zna pikati taj prstic, neodoljiva je!

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

i meni je moja sisalica jedno vrijeme prtljala prstićima po 'slobodnoj' bradavici, ali mi je to bilo neugodno (fizički), pa sam je 'odučila', odnosno skretala pažnju na drugo, npr. dirala bi svojim prstima njene maje pestice dok nije zaboravila na prethodno...

ama

Početno

moj bebac isto radi. izgleda smjesno sa bradavicom i palcem, al' koliko vidim njemu je dobro. inace, veliki je sisavac. bas su slatki.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ma ista stvar i kod nas!

A ako mi vidi drugu dok jede jednu onda se hipom baci na moj trbuh pa počne drugu papati... pa se vrati opet na prvu. A najbolji mi je kad se ne može odlučiti pa s glavom ide malo lijevo desno... pa se nasmije pri odluci i navali! Ma divni su!

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i tonka je jedno vrijeme gurala prst u usta za vrijeme cicanja i namjerno me pikala noktom u bradavicu.
    I u jednom duzem periodu je morala dirati drugu cicu da bi zaspala. Jedno vrijeme mi je to bilo ok, ali onda se diranje pretvorilo u grebuckanje vrha bradavice noktom, i to vise nije bilo ugodno. A vjerojatno ni higijenski (tome djelomicno pripisujem sto sam u trenutku smanjenog imuniteta zaradila ragade i bakterijski mastitis nakon godinu i pol dojenja). Pa sam joj zabranila taj gust.
    A i svakakve druge grozote je radila. Boob molesterica.

Sad je prilicno 'pristojna' Samo mijenja stranu svakih pola minute.

silvy avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

i mi se prjavljujemo u vas club guraca prrsta dok sisamo :D :D :D

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo i nas u klubu gurača prsta, ali i šake . Fran ima 4 mj i to mu je sada skroz zanimljivo. Gura ruku i prste u ista i kada sisa i kada ne sisa... vjerojatno su zubići..

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

eto i nas u klubu,
    kaziprst i cica ...opaka kombinacija

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

i mi smo tu :D
    al nemamo problema s vakumom

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

tak su slatki sa tim satvom to je moje i samo moje........M. se počeo smješkat kad uhvati sisu...tak je smješan i sladak...

Moj je još mali al već sam hvata sisu sa obje ruke dok mu stavljam ili gura cijelu ruku sebi u usta i vrti glavom okolo i havta sisu..sve odjednom.....tak da je hvatanje sise nama pravi podvig......

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •