zamjerke se odnose na stručnjake iliti pedijatre.
imam malu bebu, staru tri tjedna, i dojim. bilo je nekih problema (ne s dojenjem) pa je malac završio u bolnici na preventivnim pretragama (hvala Bogu sve je ok!), gdje su ga zadržali.
prvo me šokirao susret s našom pedijatricom, koja je divna žena, stvarno kako bi se reklo - zlata vrijedi. no naglasila je da dojenje ne smije trajati duže od 20 minuta, trebam ga sama odbijati od dude da se tako nauči. također, da ga ne smijem hraniti na plač, već svaka 3 sata prema rasporedu (a to podrazumijeva i buđenje po noći ako spava, što ja do sad nisam činila - od je od samog početka uhvatio svoj ritam).
zatim, na odjelu su isto tako stvarno ljubazne i pažljive doktorice i sestre. odlazim na podoje, i donosim mlijeko. no baš jučer, usred podoja, dok je on još pohlepno vukao, sestra mi ga je skoro doslovce 'strgnula sa cice' jer je 'vrijeme isteklo'. zatim su ga vagali, i nije pojeo ni pola svog uobičajenog obroka. stajala sam u čudu dok je sestra viknula drugoj 'daj ga još malo dohrani!'
ostala sam :? :?
...ne volim ikome zamjerati, ali ovo me stvarno začudilo. znam da mora postojati neki 'red' ali ovaj mi je potpuno nepojmljiv.