Meni je moja u trećem mjesecu prepisala normabel zbognekih bolova za koje je usput konstatirala da su skroz normalni?! Pa koji bog će mi onda tablete? Popila ja tri i odustala . Mislilm da su ona pitanja koja je ntako napisao dobra pitanja. Naši lječnici jesu stručnjaci ali je tržište lijekova ogromno, svaki dan stižu nove stvari i kako i što se prepisuju i po kojoj logici je uvijek upitno. Oni su doktori medicine a ne farmacije ili biomedicine i ja mislim da lijekove u principu propisuje neka krovna udruga. E, sad, ko, zašto i kako, da li aspirin ili andol (karikiram) i u kojoj mjeri...to je jaaaakooo puno para i lobiranja i svega. Meni kolegica distribuira npr. oftamološke lijekove i to je čisti plac; dođe u ordinaciju, otvori kofer i ajmo, reklama i nagovaranje. I tu su onda neki pokloni, provizije itd. To se tak radi i zato uvijek cum grano salis sve to, velika je to industrija. Pitajte svaki put kad vam nekaj smrdi, nisu ni doktori baš uvijek savršeno apdejtani. Vjerujem da jednostavno i ne stignu.