-
Osoblje foruma
evo, Mojca je stavila link, pa da nastavimo tu (najradje bi sad tagirala Mojicu i Zusku
)
S. ce za tjedan dana godinu dana, od 9.mj je stavljam na tutu. nemam jos namjeru skidati je iz pelena, ovo je privikavanje i upoznavanje, al to namjeravam uciniti ovo ljeto.
starija je pocela isto s 9mj svakodnevno kakat (sa 6. sam je prvi put stavila) i onda sam iz svoje ljenosti i crijevne viroze propustila u potpunosti je skinuti iz pelena to ljeto (navrsila je godinu dana krajem ozujka), no do jeseni je prestala piskiti i po danu u pelenu.
S. u 99% sjedanja kaki u tutu, tuta je skoro uvijek popisana i da ju stavljam svaka 2h vjerujem da bi svaka pelena bila suha, no ne stavljam je.
nerjetko se dogodi da izmedju dva stavljanja ne piski u pelenu, a preksinoc je nocna pelena bila suha (a sisa ko luda), a jutarnja tuta prepuna.
Zuska je napisala nesto o reakciji na onom topicu ( http://forum.roda.hr/threads/79514-h...=1#post2392206 )
ja joj kazem bravo i pokazem joj sta je ucinila. nekako mislim da joj time dajem do znanja cemu tuta sluzi, da time skuzi sta je napravila i da to odobravam, dapace, poticem.
sad da cujem zasto je to lose
Posljednje uređivanje od leonisa : 17.04.2013. at 11:11
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma