Pokazuje rezultate 1 do 50 od 168

Tema: odvikavanje od pelena, navikavanje na tutu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Meni je stariji sin par dana nakon prvog rodjendana uredno vikao kaka kaka i tako najavljivao svoje kakanje. Kad sam to rekla mami ona mi je objasnila da je to super znak za pocetak tute. Bili smo tad na putu, par puta sam ga stavila na wc s reduktorom i doista se pokakao. Kad smo dosli doma kupila sam mini zahodic,onaj fisher price, i tu pocinju moje drame. Ta tuta naime svira svaki put kad se pokaa ili popisa unutra. On odusevljen, hoce stalno pisati kakati, htio bi da svira, hoce gurati prste unutra te na koncu shvati da svira i ako ostane par kapi unutra a on samo potrese tutu jer se tako daje kontakt svirajucim senzorima. Meni pukne film, spremim svirajucu tutu na neko vrijeme da nemam popisano dijete i pod u sijecnju, i aktiviram opet tutu na proljece kad ima 16 mj.i on ponosan ide samnom kupiti "muske gate" (muske gace), dam mu tutu ovaj put bez baterija tako da ne svira. E sad je tragedija jer - ne svira! Pa kad ne svira sta bi se u nju pisalo kad se to moze po podu, po sebi, pored tute i gdjegod se stigne. Ceprkajuci usput po nesretnoj tuti da shvati zasto ne svira.
    Ja opet tutu u ormar gdje je on nadje oko drugog rodjendana i zeli ju koristiti ali u par popodneva ispisa svu svoju garderobu a mi usred sijecnja. Opet tuta van iz zahoda.
    S njegovih 2 g i 4 mj jednog dana otkrijem da smo bez rezerve pelena. I kazem- ti si sad veliki decko,nemamo vise pelena,sad ces nositi gace i piskiti i kakiti u tutu. Moze? Moze! I tako i bi. Nikada ali bas nikada mu tad nije pobjeglo van.
    Ali zato ostaje nocna pelena koju dan danas neda a ima 4 g i 4 mj i od nocne supermega popisane pelene ja cu izluuuuditiiii zene cure djevojke majke sta da mu radim ja tu pelenu vise ne mogu smisliti,pedica kaze da je do 5 g nocna pelena normalna, no on je fizicke gradje i tezine oho-ho preko 4 g (21 kg) i nema pelene koja ne propusti. Sad sam otkrila huggies dry nites za decke od 4 do 8 g eto one ne propuste no cijena im je 9 eura za paket od 10 pelena.
    Al sam se raspisala

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Tiziana, gdje si kupila ''tutu što svira'' i kolika joj je cijena?
    Nisam to imala priliku nigdje vidjeti.

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj petra1807 prvotno napisa Vidi poruku
    Tiziana, gdje si kupila ''tutu što svira'' i kolika joj je cijena?
    Nisam to imala priliku nigdje vidjeti.
    Italija 49 eura, kad preraste tutu odvoji se zasebno reduktor a sama tuta sluzi kao stepenica za samostalno penjanje na wc. S cetiri godine ju sad tako koristi za kakanje. Pipi na stojeci, decko je. Sad postoji i novi model koji ima ukljucen vodokotlic i nosac wc papira.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •