-
Da pitam i ovdje:
Mlađa kćer je skinula pelene s 20 mj, u jednom danu. I dnevnu i noćnu i tražila je sama. S time da je ona skužila taj proces već s godinu dana i to prvo ljeto je bila bez pelena, ali polaskom u jaslice, dogodio se korak u natrag i počela je pišati u gaće. Tako da nismo forsirali i vratili pelenu do idućeg ljeta.
Malac sad ima 17 mj. Kaka i piški na tutu od 8.mjeseca života (također prvo njegovo ljeto)...Tada je i shvatio da kad ga posjednem da treba stisnuti, pa nešto izađe. I to je uredno radio. Došla jesen, naravno jaslice i pelena...Sad je došlo na red drugo ljeto. Cijeli lipanj je bio na moru i uopće nije imao pelenu. Redovito je bio suh, čekao da ga stavimo i tek onda se popišao. Ali ne traži! Vratili smo se s mora i morao je sad opet krenuti u jaslice, a meni je zaista bilo glupo da mu vraćam pelenu. Tete su prihvatile to, čak smo donijeli tutu. One je sad u mlađoj jasličkoj. Stavljaju mu pelenu za spavanje po danu. DOma mu ja ne stavljam. Uglavnom, on se svaki dan popiški jednom u vrtiću u gaće. Bez nezgode je prošao samo prvi dan.
Da li je možda ne spreman ili je to sve ok? Malo sam zbunjena jer je kćer sve skinula u jednom danu i sama tražila tutu. A on ništa. Nikako ne traži niti ide do nje, ali trpi. Idemo i u grad i na dužim putovanjima u autu je bez...ali svejedno se dogodi da se popiški...a prošlo je već mjesec dana od skidanja...
Sinoć sam ga pustila da prvu noć spava bez jer mi je bilo žao da se kuha. On je cijelu noć spavao bez pišanja i onda se ujutro probudi, krene prema boravku i napravi ogromnu lokvu nasred hodnika! A zna da je tuta par metara dalje??!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma