-
jel forsiram il??
ajd mame kako vi ovo sređujete:
1. moj dečko oće lipo jest...no ima trenutaka kad samneš brljavi...primjetila sam da je to obično poslijepodne il prije spavanja (21/22h)...počne ovak: probudi se, presvlačim ga. igramo se, pronosamo ga...tak prođe već 45min...vidim da je laganica za spavanje, al još se ne da...probam ga stavit na sisu..ko neš brljavi (znači spavao je + tih 45min...i još ne bi jeo..)...recimo prođe još 45min...on nervoznji, al voli se nosat i to u uspravnom položaju (na ležečki odma cvili) kak bi frajer gledao "svijet" oko sebe...ak ga probam stavit na sisu...ajme dernjave, izvijanja...a ja ono, pa nekako "znam" da je gladan i da je za spavanje...nekad tak prođe po 2,3sata..a on se ne da...e onda ja već lagano "odapnem" pa kreće borba: il ga šećem u koljevka ležećoj poziciji i glavom okrenutoj prema sisi...il turski sjed glava prema sisi...ne moram ni govriti da se i tad izvija, protestira...al, pazi sad ovo: nakon par minuta hvala Ti Bože) se ko smiri hvata sisu i lagano pada u san...to traje ajmo reć 10ak min...još tad se zna lagano bunit, al oči mu se jedva drže...po svemu tome ipak zaključujem da je bio nervozan, da je prispa, da je gladan...a zašto se frajer onda ne da? neg ispadne budan po 2,3sata...pa cila procedura uspavljivanja i hranjenja...jel mogućeda ga prisiljavam jest? ja sam to sumnjala, no kad bi vidila da nakon par min mog inzistiranja uhvati sisu pa maloksnije zaspe...mislim da ga ne forsam...?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma