Upravo to što pišeš, izgubili smo ritam koji smo imale i sada ga ponovo tražimo (uz manje ili više muke )
I da stvar bude još gora, također ne znam da li je jela dosta. Danas sam baš patronažnoj pričala npr. kada se ujutro moram izdojiti izdojim iz jedne dojke bez sile 125ml. Ona je rekla - vau, puno! Ali zašto onda već 4 dana ima nekakve ružne, fuj, zelenkaste stolice, bez zrnaca i prva dva dana su zaudarale? Ona je protumačila da je vjerojatno gladna, pa je predložila da Katji dam izdojeno mlijeko sa rižinim pahuljicama, da se poveća kalorijska vrijednost obroka. I tako jesam, a frajla je to lagano ispljuvala sa takvim izrazom gađenja (zna ona da je najbolja cica hranilica)
Počela je i odbijati izdojeno mlijeko u bočici - pokušali i MM i ja.
Istina, imam temperaturu 3 dana i popila sam par puta Voltaren (ne znam da li može promijeniti okus mlijeka); slini jako, jako unazad 3 mj, ovo je za sada najjače, vidi se sve bijelo, ali od zubića ni Z.
Kategorički sam odbila savjet pedice da počnem nadohranu sa 4.5 mj. Iduća kontrola je za 3 tj. valjda se nešto popravi ili počne jest pahuljice ili.. ne znam! :/