Moja zena rodila u Zagrebu. a mismo u Koprivnice. Sad moramo prijaviti djete u petrova u maticnu uredu. Da li moramo ici oboje ili mogu samo ja?
Zena ima zdravstvenih problema i nemoze bas putovati pa jeli moguce da ja to sam obavim.
Moja zena rodila u Zagrebu. a mismo u Koprivnice. Sad moramo prijaviti djete u petrova u maticnu uredu. Da li moramo ici oboje ili mogu samo ja?
Zena ima zdravstvenih problema i nemoze bas putovati pa jeli moguce da ja to sam obavim.
evo link s podacima o maticnom uredu i brojevima telefona. cestitke na bebici![]()
MATICNI URED MEDVESCAK
sorry, krivi ured![]()
MAKSIMIR
Čini mi se da moraju doći oba roditelja
i, nije li ipak Medveščak?
je petrova je medveščak...
meni je svojedobno rečeno da moraju doći oba ili iznimno ,ako postoji opravdan razlog, može doći jedan sam uz ovjerenu punomoć drugog roditelja...
Mi smo na Črnomercu (rodila na sv. Duhu) morali doći oboje.
oboje
ili ovjerena punomoc
ali najbolje da nazovete (petrova je medvescak)
Ja sam rodila na Sv. Duhu i dijete je prijavljeno u općini Črnomerac. MM je prije toga nazvao općinu Črnomerac gdje mu rekoše da ne moramo doći oboje. U našem lokalnom matičnom uredu potpisali smo Izjavu da smo suglasni s imenom djeteta; zatim je on tu Izjavu odnio u Zagreb i sve obavio sam.
Jyoti je napisao da moraju prijaviti dijete u petrovoj u maticnom uredu, nije reko da je dijete rodeno u petrovoj. u svakom slucaju, ima oba, pa koji mu trebaBubica prvotno napisa
![]()
mi smo isli zajedno, ali je MD stranac, a i nismo vjencani. mislila sam da mozda podaci o rodilji dodu iz bolnice, pa bi muz eventualno mogao ostatak obaviti sam.