Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Prijevoz bolničim kolima

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Prijevoz bolničim kolima

Molim informaciju tko snosi troškove? Jedna bebica mora biti prebačena iz Splita u Zagreb na daljnje kontrole. Doktori su predložili da roditelji uzmu dijete s neonatologije i odvezu bebu autom. Oni su odlučili da je pametnije da to naprave bolničkim kolima. Da li to onda spada pod osnovno osiguranje i ako ne da li se onda takav račun prizna u odbitku poreza dogodine?

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nek ne voze bebu u boničkim kolima jer su ti auti očajni. Beba se jako trese. Mojoj Raheli su zbog toga ispale sonde.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ne znam za sigurnost i ugodnu voznju, ali znam da su trudnice normalno dovozili i odvozili u petrovu. ne o njihov trosak.

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Malo su skeptični jer beba ima mjesec dana i od rođenja je na neonatologiji. Otac je još nije ni dotaknuo, samo je mama imala priliku. A ipak je tu autoput???

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Vodenjak prvotno napisa
    Malo su skeptični jer beba ima mjesec dana i od rođenja je na neonatologiji. Otac je još nije ni dotaknuo, samo je mama imala priliku. A ipak je tu autoput???
    jel se to radi o kom mislim da se radi?
    nesto sam cula, ali...jao! kad ces imat priliku, daj u detalje, onako preko 100 ljudi ko gluhi telefon.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bebachu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •