-
ajmo još malo o dječjem doplatku
ovu temu još nisam pronašla na forumu... na kraju dokumenta iz 2006. kojim sui mi isplatili onu famoznu jednokratnmu nkanadu (3000+6000kn )jednokratno, piše: ovim zaključkom stavlja se van snage odluka ovog ureda... kojom je imenovanoj (tj. meni) priznato pravo na dječji doplatak. ako sam dobro shvatila, ja više nikad nemam pravo na dječji doplatak?
-
Ne, to se tiče "zagrebačkih" naknada, ne i "državnog" dječjeg doplatka. Stara naknada koju je isplaćivao Grad Zagreb zvala se dječji dodatak:
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=171&Show=2002
Jesi na ovu naknadu mislila?
-
zna li netko kad će krenuti ove godine isplata famoznog dodatka za treće dijete?
-
za drzavni djecji doplatak?
ja dobila ovaj tjedan za prvi mjesec 2007.
-
-
mamasch ti si pomijesala djecji dodatak s djecjim doplatkom.
Djecji dodatak rjesava se u Vodnikovoj a djecji doplatak u Zajinoj i jedno s drugim nema veze.
Ako ste do sada dobivali djecji doplatak za djecu (dakle Zajina) morate predati zahtjev za produzenjem do 28.2, to je revizija.
Dakle djecji DOPLATAK nema veze s onih 100+300 tj po novome 3000 + 6000 jer to je djecji DODATAK koji isplacuje grad Zagreb 
I procitaj ponovno, vidjet ces da ti je ukinuto pravo na djecji dodatak a ne doplatak.
-
Marsupilami, hvala na pomoći. Bila sam jutros u Žajinoj, obavila sve za 15 minuta.
Svima hvala na savjetima!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma