Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: ajmo još malo o dječjem doplatku

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno ajmo još malo o dječjem doplatku

ovu temu još nisam pronašla na forumu... na kraju dokumenta iz 2006. kojim sui mi isplatili onu famoznu jednokratnmu nkanadu (3000+6000kn )jednokratno, piše: ovim zaključkom stavlja se van snage odluka ovog ureda... kojom je imenovanoj (tj. meni) priznato pravo na dječji doplatak. ako sam dobro shvatila, ja više nikad nemam pravo na dječji doplatak?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ne, to se tiče "zagrebačkih" naknada, ne i "državnog" dječjeg doplatka. Stara naknada koju je isplaćivao Grad Zagreb zvala se dječji dodatak:

http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=171&Show=2002

Jesi na ovu naknadu mislila?

klmama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zna li netko kad će krenuti ove godine isplata famoznog dodatka za treće dijete?

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za drzavni djecji doplatak?

ja dobila ovaj tjedan za prvi mjesec 2007.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Sad sam totalno zbunjena. kad su se klinci rodili 2005., podnijela sam zahtjev za jednokratnu naknadu za opremu za novorođenčad u iznosu od 1250kn po bebi, dakle 2500kn. onda sam podnijela zahtjev za državni dječji doplatak, 100+300kn. redovito uplaćivan. onda su mi u 4. mjesecu 2006. dostavili rješenje da mi isplaćuju naknadu 3000+6000kn čime je stavljena van snage odluka o dječjem doplatku 100+300kn. nakon toga niti kakav dopis o produženju doplatka niti kune na računu. i ja sam malo lijena, priznajem, uzela sam zdravo za gotovo tu veliku lovu i nisam se odmah interesirala za svoja daljnja prava. :/
    znači li to da mogu ponovo dati zahtjev za mjesečni državni doplatak? da li trebam opet predati rodne listove ili samo potvrdu od zdravstvenog da mi je jedini prihod u 2006. bio porodiljna naknada? da li predajem do 28.02. ili iza 01.03. da mi izračunaju doplatak po 2006.godini...?! iskreno, posvuda se piše o dječjem doplatku ali za ovakva pitaBda se uputite u žajinu... ne može se ući u zgradu, bila ja jučer...
    dobro bi mi došla svaka kuna

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

mamasch ti si pomijesala djecji dodatak s djecjim doplatkom.

Djecji dodatak rjesava se u Vodnikovoj a djecji doplatak u Zajinoj i jedno s drugim nema veze.
    Ako ste do sada dobivali djecji doplatak za djecu (dakle Zajina) morate predati zahtjev za produzenjem do 28.2, to je revizija.

Dakle djecji DOPLATAK nema veze s onih 100+300 tj po novome 3000 + 6000 jer to je djecji DODATAK koji isplacuje grad Zagreb

I procitaj ponovno, vidjet ces da ti je ukinuto pravo na djecji dodatak a ne doplatak.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Marsupilami, hvala na pomoći. Bila sam jutros u Žajinoj, obavila sve za 15 minuta.

Svima hvala na savjetima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •