Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Ožiljci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Ožiljci

Linda je prije mjesec dana zaradila dosta duboku ogrebotinu na licu (ispod oka). Krastica je bila velika, ali je ubrzo otpala. Na tom mjestu joj je i dalje crvena crta, koja uopće ne blijedi. Ne bi li nakon mjesec dana već trebala nestati? Bojim se da joj trajno ne ostane, jer je velika i na vidljivom mjestu.

Isto tako, na čelu ima brazdicu koja već tjednima ne prolazi. Kad se udarila, iz nje je potekla jako tamna krv, pa mi je odmah djelovalo da je ranica (iako je samo točkica) duboka i da bi joj rupica mogla trajno ostati.

Megi nikad do sad (da pokucam u drvo) nije zaradila ništa slično, ali Linda je prava mala šeprtljica (na mamu ) i stalno pada i udara se.
    Baš me brinu ti njezini ožiljci (već sam iscenirala u glavi dan njezinog vjenčanja i kako navlači šiške preko čela da joj se ne vidi ožiljak).

Kako je kod vas?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Ožiljci

Citiraj Linda prvotno napisa
    (već sam iscenirala u glavi dan njezinog vjenčanja i kako navlači šiške preko čela da joj se ne vidi ožiljak).
    Što si ti meni slatka i draga

Ne znam puno o ožiljcima, ali čini mi se da se koža male djece izuzetno dobro oporavlja i da ožiljci ne ostaju ako baš nisu grooooooooozno veliki i duboki, a Lindičini mi se ne čine takvima. Ne brini.

melanija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I mi imamo ožiljak na leđima još od prošlog ljeta koji se lijepo vidi a bio je samo rana.Ne zanm kad ima namjeru nestati ali na sebi sam primjetila da sa dolascima sunčanih dana a pogotovo ljeta,koža poćinje tamniti i onda se izgube svi ,zimus nakupljeni ožiljici.Kasnije kad koža ponovo posvijetli ,više se ne vide.Tako ja rješavam sve opekotine od pećnice
    koje mi krase ruke (spretnost mi je vrlina )

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ulje od gospine trave, jako je dobro baš za ožiljke...
    Otkako su moji počeli hodati, obavezan mi je u kućnoj apoteci, ne samo da pospješuje nestanak ožiljka, već i kad je sama krastica na rani, ono ubrzava njezino opadanje, tako da dijete ne stigne samo skinuti krasticu.
    Svakodnevno to učinite barem jednom dnevno, jedino se ne preporučava izlazak na sunce namaz tim uljem (ali ovo se podrazumijeva za sunčanje).
    Ja sam s njim uspjela vratiti u normalu ožiljak od D na čelu malo iznad obrve...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •