Znate li ginekološku ordinaciju u Osijeku ili na području Slavonije gdje bih mogla napraviti 3d uzv.Trebam napraviti pregled maternice,a moj ginic ima samo obican uzv.zanima me i cijena.
Znate li ginekološku ordinaciju u Osijeku ili na području Slavonije gdje bih mogla napraviti 3d uzv.Trebam napraviti pregled maternice,a moj ginic ima samo obican uzv.zanima me i cijena.
Pouzdano znam da ima u Virovitici, moja prijateljica bila prošli tjedan, ali ne znam kod kojeg Dr.
imaš u Osječkoj bolnici 4d i gin ti samo treba dati uputnicu (besplatno je).jedino sam čula da je bio u kvaru, pa treba provjeriti je li popravljen.
ima ti i brodska bolnica ali se ide na uputnicu
Koliko sam cula onaj u KBO je popravljen,a najlakse ti je nazvati ginekologiju pa pitati iz prve ruke.
u bolnici na uputnicu a dr Roso koji to radi je prekrasan, totalno se posveti i sve objasni (i dosadnoj Rodi sa 1000 pitanja)
u brodsku bolnicu ne bih da umirem isla,ali hvala na obavijesti.
raspitat cu se u osjeckoj bolnici.hvala cure.![]()
![]()
![]()
![]()
zašto??sonja3333 prvotno napisa
baš me zanima?
si iz Broda?
Nisam iz Broda,ali je moja najdraža sestrična .
Od samog početka trudnoća joj se nepravilno razvijala,a oni su ju zavukli jer nisu htjeli ići jedan protiv drugoga.Potvrdili su nalaz jedne njihove doktorice koji nije imao veze s vezom i to su priznali,ali neslužbeno.
O odnosu i ljudskosti tog osoblja sve najgore.
Ma teška i tužna priča koja je završila gubitkom bebe.![]()
baš mi je žao što je tako završilo!
nažalost i ja sam stekla dojam da je tamo jako malo stručnjaka,
ako je trudnoća normalna i uredna inda je sve ok, ali te bi se žene mogle poroditi i kod kuće,
a ako ima i malo komplikacija- nažalost često im se dogode propusti!
Nju je vodila neka doktorica,ne znam joj ime.
A i to što kazes,kad sve ide lako se praviti pametan,a kad zagusti kazu-tako je moralo biti ili sve je sudbina.