nažalost ne mogu ti pomoći, jer meni fali još mjesec dana do poroda pa su naše situacije dosta drugačije
...ali pošto sam i ja 'osjetljiva biljka' (a mislim da tvoje 'stanje' ima više psihičke temelje), evo kako si već sada pokušavam stvoriti imunitet na osjećaj mučenice poslije poroda... napisala sam duuug spisak što sve želim promijeniti u svom životu (nakon poroda) - na bolje. nešto poput novogodišnjih odluka, ali ove zbilja mislim provesti
...od 'promijenit boju kose', 'kupit novi auto', 'upisati se na tečaj ovog i onog', 'uvesti obavezne duge šetnje nedjeljom', do onih psiholoških - 'biti bolja prema sebi', 'ne kritizirati se već nagrađivati', 'proširiti krug prijatelja' itd itd itd. došla sam do nekog 'prijelomnog razdoblja', kad se i ja želim početi osjećati 'obnovljeno' i najbolje moguće - zato prvi puta stvarno mislim ostvariti sve sa svog popisa, čisto radi sebe same (ali i drugih koji čine moju najbližu okolinu)
ne znam jesam li dobro shvatila tvoj problem, ali možeš pokušati ovo, ništa te ne košta, a možeš si život debelo promijeniti na bolje. samo treba biti odlučan. a čak ako i ništa s popisa ne uspiješ ostvariti, nema veze. pusa!