mojoj šogorici su rekli da imaju rok od 3 mj da završe radove...ali ja sumnjam da će tako brzo.... zato drugo dijete idem roditi tek 2011![]()
mojoj šogorici su rekli da imaju rok od 3 mj da završe radove...ali ja sumnjam da će tako brzo.... zato drugo dijete idem roditi tek 2011![]()
iva, pliz, nisam te shvatila- da li ima je rok 3 mjeseca od kolovoza, ili?
radovi počeli u srpnju dakle do 10,11 mjeseca bi trebali biti gotovi... tako je meni rekla šogorica koja u nedjelju ide na porod tamo... a njoj je to rekla dr stasenkom
u rodilištu nisu dozvoljene posjete jer su neke bebe iz petrove s mamama prebačene tamo, i jedna je dobila meningitis... tako da su sad strogo posjete zabranjene. ne znam samo mogu li tate vidjet suprugu i bebu.
totalno rasulo...nadam se da neću ostat trudna u skorije vrijeme jer sam prije 16 mj tamo rodila i bila sa svime jako zadovljna... ne idem nikud dok se radovi ne završe.
sad tek vidim što sam napisaladorica prvotno napisa
![]()
naručena sam 13.8. a termin mi je 13.11
kad sam zadnji put bila na pregledu rekli su da bi se već do 11 mj. trebali već preseliti
sad se samo nadam da će radovi biti na vrijeme gotovi
i ja se nadam da će biti gotovi radovi,meni je termin 12.11![]()
oho, pa bilo bi kul da radiovi budu gotovi do 11 mj jer je i meni termin sredinom 11 mj.
nsiam jos ziher da bi rodila gore, ali nikad se ne zna![]()
argentina (ako se odlučiš za merkur), lindazg onda se vidimo na kontrolama i na porodu![]()
![]()
bila sam na kontroli 13.8 i bila je dosta velika gužva ali je i išlo sve relativno brzo
nadam se da će radovi biti gotovi do 11 mj
Da, možda se vidimo. Ja još nisam išla na pregled kod njih pošto spadam u Merkur,a ti ideš već dulje vrijeme? Za pregled se čeka a uzv naručuje jel tak?dorica prvotno napisa
Mislila sam tek u 10mj. krenuti kod njih,nadam se da je dovoljno....![]()
ja sam se naručivala za uzv a za pregled nisam a kod njih s, krenula u 6 mj. zbog godišnjeg mog gin. a i zbog lagaanog krvarenja a sad će se moj gin. vratiti pa ću kod njega nastaviti do samog poroda tako da isto idem tamo opet od 10 mj.lindazg prvotno napisa
javi se kad ideš pa se možda sretnemo![]()
Meni je termin 30.11. Ja mislim da ću vas sve fulatiIma tko bliže meni?
![]()
offtopic- I ja imam termin 13.11., ali jos ne znam gdje cu radjati![]()