kuruza prvotno napisa
Diči kao što vidiš iz mog siga ja sa friško rodila u Merkuru, ap zato sugestija svima - uzimte paket jednokratnih pelena sa sobom jer ih sestre pitaju uvijek kada treba prematati djecu.
Isto tako, ne pouzdajte se u njihove izdajalice - en zham ni koliko ih imaju, ali znam da sestre u tzv dječjoj sobi kod kojih bi to trebalo biti nemaju baš puno vremena, a vama je svaka sekunda bitna kad mlijeko počne nadolazit a taj moment ne možete do bebe (posebno bitno za one koje će roditi na carski) - uzmite za svaki slučaj svoju izdajalicu.
Meni je spasila glavu kad mi je mala završila na antibioticima 4-tog dana nakon poroda, pa je nisam mogla dojiti - već sam sestrama nosila svoje izdojeno da joj daju. Time sam se poštedila mastitisa koji zan biti gadan, a dijete je dobijalo moje mlijeko.
Sve moje cimerice su imale svoju izdajalicu sa sobom.
Što se apartmana tiče, to vam je bespredmetno ako fakat ne plivate u novcu. Sobe na babinjačama su dvokrevetne, novouređene i dijelite kupaonu sa još jednom takvom sobom. Znači tuš i sve ostalo na četiri žene, mislim da nije loše.
Zna se desit ako ej gužva da prvu noć ne završite u takvoj sobi (i meni se to dogodilo noć nakon poroda) ali će vas slijedeći dan odmah prebacit u takvu sobu, tako da nemate beda.