Neznam za porod, ali i ja imam neka iskustva u vezi Merkura!
U Srijedu sam otisla na redovnu kontrolu (posto sam prenjela tada 2dana), sve O.K. osim tlaka koji je bio prilicno visok za mene koja inace imam Školski tlak!
Doktorice Gebauer me je pitala zelim li ici kuci i obavit pretrage i pratit tlak ili da mi oni naprave pretrage ali cu ostat kod njih! Budu li nalazi u redu da necu morat dulje ostajat!
Pristala sam ostat u bolnici, jer sam znala da u Gorici od pretraga vise necu stici nista obavit!
Poslala me s brdom pepira u Rađaonu tj gore na odjel, sestra mi je dala spavacicu i natikace da se presvucem, izvadila mi krv, pogledala papire i rekla da pricekam trenutak da provjeri di ce me smjestit!
Taj su dan imali jako puno poroda tako da su i neke cure koje su rodile bile na odjelu za cuvanje trudnoce!
Mene su smjestili na pomocni krevet u hodnik odma do rađaone dok ne nadju mjesto, ni pola sata kasnije stigla je jos jedna cura s tlakom i nju su smjestili u Hodnik kao i mene!
No nazalost s obzirom na guzvu ostale smo na hodniku cijelu noc, na nasu srecu zadnji porod za tu noc zavrsio je oko22 sata pa smo mogle koliko toliko mirno spavat!
Sestre i doktori su bili i vise nego ljubazni, i vise manje su se stalno ispricavali sto smo na hodniku , dok smo nas dvije napravile zafrkanciju od cjele situacije jer se stvarno vidlo da je sve pretrpano!
Pustena sam drugi dan doma jer su svi nalazi bili uredni, i iskreno receno nakon ovog iskustva nije mi nimalo Bed ici tamo rodit!
nekome mozda bi bilo ali mislim da nema potrbe da radim dramu oko necega na sta nisu mogli utjecat ni oni ni ja!
Manjak prostora je opce poznata stvar u nasin bolnicama tako da stvarno nije njihova greska!
Mogu raci da sam i dalje pozitivna sta se tice Merkura!

Nedajte se zastrasit mojom pricom, jer sam je ispricala iz samo jednog razlora da vam pokazem da nisu uvjek bas krivi doktori zbog uvjeta u kojima rade!
Pusa svima i drzite se!