Citiraj vendela prvotno napisa
1. klopa- grozno
2. komprese- one sto vam daju poslje poroda da upijaju krv koja curi-Koda sam imala dasku sa šmirgl papirpm među nogama
3. kaj sam maloga dobila tek nakon 12sati i to nebi da nisam bila dosadna jer kako mi je objasnjeno od strane jedne sestre( koja je zaista se ponasala ko rospija) da mi ga nemogu donjet jer sam slaba i da se moram odmorit da bi mi ga druga sestra donjela ni deset minuta nakon sto sam se s onom prvom pokefala
A sve ostalo je stvarno bilo o.k.

E da spavacice ja dobila uz dekolte i rasporak s obje strane skoro do cica
1. Onda nisi bila niti u jednoj drugoj zagrebačkoj bolnici (ja na nesreću jesam), jer je u Merkuru klopa za 5 zvjezdica u usporedbi s npr. Vinogradskom ili Rebrom

2. Tzv. komprese su fakat katastrofalne. Nekakve plave sterilne krpetine koje ti gurnu među noge. Užas.

3. Malu sam dobila niti 6 sati nakon poroda. Zamolila jednu jako ljubaznu sestru da mi je donese, ona veli da nema problema, samo da prvo moram sama na wc (valjda da vide da sam OK). To smo obavili i dofurali su mi maličku.

Ono što je po meni katastrofa jest tzv. Dječja soba - većina sestara tamo i skoro svi pedijatri. Posebno ejdan stari, namrgođeni, neljubazni pedijatar.