Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: ne želi mlijeko

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno ne želi mlijeko

Vito će za koji dan imati četiri i do nedavno je cuclao mlijeko te čokolino iz bočica dok mi nije više prekipjelo pa sam ih bacila. A sada moj Vito ne želi već treći tjedan okusiti mlijeko što me izluđuje i ne znam što da radim. Već ne znam koju čašu, šalicu i ko zna što još da mu ponudim da popije bar malo. Inače ne voli previše niti jogurte nikakve...
    :? :? :? :? :? :?

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

moja odavno nije ljubitelj mlijeka što je mene izluđivalo.
    pa sam doskočila problemu: na jednom sam joj noktiću vidila neku mikroskopsku točkicu i uvjerila je kako ta točkica znači da joj fali mlijeka. i da će točkica nestat kad počne pit mlijeko.
    upalilo. :D

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja ne pijem mlijeko od svoje 4. godine, pijem jogurt i jedem mladi sir. I nemam problema...
    Ako pije jogurt ja se ne bi zabrinjavala.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

[Mlijeko mu niti ne treba, neka jede običan jogurt, kefir, acedofil.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Moja curica uopste ne pije mleko, niti ga je ikada pila (osim cicanja). Pisali smo tu dosta o mleku, ubaci u pretraznik, ima dosta toga.

Mada, meni na osnovu napisanog vise izgleda kao da tvoj malac iz protesta odbija mleko i moguce da ce ga sam zatraziti kada preboli nestanak bocice. Za tih nekoliko dana mu nece ama bas nista biti bez mleka a ako ga zaista ne bude i dalje pio, davaces mu druge namirnice bogate kalcijumom i resena stvar.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj polfezna prvotno napisa
    Moja curica uopste ne pije mleko, niti ga je ikada pila (osim cicanja).
    Mada, meni na osnovu napisanog vise izgleda kao da tvoj malac iz protesta odbija mleko i moguce da ce ga sam zatraziti kada preboli nestanak bocice. Za tih nekoliko dana mu nece ama bas nista biti bez mleka a ako ga zaista ne bude i dalje pio, davaces mu druge namirnice bogate kalcijumom i resena stvar.
    Potpisujem. Jedino što sam uvijek bila ljubomorna na mame koje uvale bočicu i šetaju odolo a ja s cicom moram stalno biti na raspolaganju. I nitko me ne može zamijeniti. Mlađa pije mlijeko iz čaše+cicanje.

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno Re: ne želi mlijeko

Citiraj vito prvotno napisa
    Vito će za koji dan imati četiri i do nedavno je cuclao mlijeko te čokolino iz bočica dok mi nije više prekipjelo pa sam ih bacila. A sada moj Vito ne želi već treći tjedan okusiti mlijeko što me izluđuje i ne znam što da radim. Već ne znam koju čašu, šalicu i ko zna što još da mu ponudim da popije bar malo. Inače ne voli previše niti jogurte nikakve...
    :? :? :? :? :? :?
    a da zajedno odete u dućan pa da si on odabere neku šalicu tipa sa spidermanom ili što već voli? kao nadomjestak za izgubljenu bočicu? mi smo našoj curi počeli govoriti da samo male bebe piju iz bočice pa joj dajemo čokolino iz zdjelice (imamo uspjeha); bočica jedino ujutro kad žurimo u vrtić

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •