Pa ne moras trcati. Kreni pomalo. Ne znam koliko koraka dnevno napravis, ali instaliraj aplikaciju i kreni hodati. Kad dodjes do 5000, povecaj u tjedan dana na 6000 itd. Kad je vani magla i visoka koncentracija cestica, stavi maramu preko lica. Ako ti se ne da promatrati ljude, prirodu, promet, slusaj muziku, knjigu, podcast ili sto god te veseli. Ako te motivira, instaliraj Stravu i pridruzi se raznim izazovima, npr. prehodati 10000 koraka ovaj tjedan. Ako ti se ne da ici u setnju, umjesto javnog prijevoza prohodaj par stanica. Kupi namirnice pa ih stavi u ruksak i hodaj opet doma.
Nakon toga nadji kanal na youtube za vjezbanje. Nadji sto ti odgovara od kratkih vjezbi joga, hiit… 10-15 min. Ako imas los dan i nesto preskocis, nema veze, nastavi gdje si stala.

Meni jako fali trcanje, ali em smo se preselili, em je beba mala i pod milim bog ne spava nista. Uspijem u najboljem slucaju uhvatiti 2 termina tjedno po 5-8 km sto je manje nego prije trudnoce. Kad je vrijeme ok idem s bebom u setnju (samo da kazem da smo prosli mjesec imali 16 suncanih sati i da kisa lije neprestano) i djecu skupljam iz skole biciklom svaki dan (10 km). Danas je lijevalo ko iz kabla cak su mi i skijaske hlace promocile, ali jednom kad se naviknes na kretanje, jako ce ti faliti ako budes morala mirovati.