Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Odustati od cijepljenja?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Odustati od cijepljenja?

Ispricavam se ako je bila slicna tema, nazalost, nisam je pronasla

Mi smo se do sad cjepili i zavrsili prvi krug imunizacije. zlo mi je od toga sto nisam bila hrabrija i odmah odlucila ne cijepiti bebu

ali sad nakon tog prvog kruga, zanima me, mogu li odustati i ne primiti ostala cjepiva?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

A zašto bi odustali? Da li je bilo nekih problema?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Re: Odustati od cijepljenja?

Citiraj bejb prvotno napisa
    ali sad nakon tog prvog kruga, zanima me, mogu li odustati i ne primiti ostala cjepiva?
    Mozes sve sto hoces i ne moras nista sto ne zelis, ako znas zasto i sigurna si u svoju odluku.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Re: Odustati od cijepljenja?

Citiraj bejb prvotno napisa
    Ispricavam se ako je bila slicna tema, nazalost, nisam je pronasla

Mi smo se do sad cjepili i zavrsili prvi krug imunizacije. zlo mi je od toga sto nisam bila hrabrija i odmah odlucila ne cijepiti bebu

Imas teme vakcinacijski osvjesteno pleme, mislim da se zove, ako jos nisi 100% sigurna citaj tamo zasto. I da znas samo da ce ti biti jos vece zlo ako si sigurna da cjepiva nisu zdrava (kao i ja) , a nastavis je cijepiti.
    Ne pitaj puno okolo, posebno ne doktore jer oni ce te samo strasiti. Meni jednostavno nije logicno trovati potpuno zdravo dijete da bi ono ostalo zdravo. Zasto ne podupirati imunitet, poboljsati prehranu, zivjeti zdravije itd. Ima puno dokaza da su se puno djecjih bolesti prepolovile samo zato sto je kvaliteta zivota i cistoca postala veca, prije nego sto su se djeca pocela masovno cijepiti. Cjepiva su jedan veliki bussines, i svake godine pokusavaju staviti novo cjepivo na trziste, jer to znaci vise dobiti, koja se mora povecavati svake godine. A da znamo pravu statistiku, tek bi onda vidjeli koliko beba umre od cjepiva i koliko tek ih ostane dozivotno bolesno sa tezim ili laksim posljedicama.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

thnx cure

medoribica, nije bilo nikakvih problema, cak niti temperatura, nego sam postala svjesnija nekih stvari i rado bih odustala

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

isto to bih i ja...ali me isto malo strah, a sve zbog dovoljne neinformiranosti na temu cijepljenja....

mislim...nista nije crno-bijelo!!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bejb ima nas tu relativno puno koji smo odustali od cjepljenja. pogledaj malo na topicu -vakcinacijski osvjesteno pleme.

rizik je svakako tu bilo da cijepis bilo da ne cijepis
    sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •