-
varaždinsko rodilište
Evo, ja sam rodila krasnu curicu u veljači u vž rodilištu. Iskustva? Ovako je bilo: rodila sam na carski rez i kad sam se probudila moje zlato je bilo u krevetiću do mene. U sobi sam bila s još jednom mamom (isto carski), soba je imala vlastitu kupaonicu (tuš i wc), uvijek smo dobile sve što nam je trebalo (wc papir, uloške, salvete, stuff za prematanje bebe - osim pelena, to morate imati). Jedino što zamjeram je da dječje sestre (koje su jako ljubazne) imaju previše posla i ne stignu se previše baviti s vašom bebicom niti doći na vrijeme kad zvonite u frci (jednom sam čekala 2 i pol sata da dođe do mene, beba mi je urlala a ja sam bila preslaba da se pomaknem i dignem je k sebi...).
A sestre koje se bave rodiljama nisu htjele pomoći jer to nije njihov posao. Tako da ste prilično prepušteni sami sebi. Muž mi je dolazio iz Dugog Sela (tamo živimo), i dozvolile su mu svega par minuta gledanja u sobu s vratiju - nije smio ulaziti u sobu, niti dotaknuti dijete...
Što se tiče vremena koje sam provela tamo - 8 dana (politika bolnice za carski, za normalan porod 3 dana).
Evo, sad sve znate a ako vas još nešto zanima, pitajte...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma