-
hemangiomi....pretrage
Odmah poslije poroda su Tonki uočena 5 hemangioma. Uz brojne doktore smireni smo s objašnjenjem da moramo čekati i pratiti i da će kroz 3-4 godine sami proći.
Sa 3 mj smo išli na kompletne pretrage s tendencijom utvrđivanja hemangioma na unutarnjim organima, jer dijete s više od tri hemangioma na tijelu može imati i na unutarnjim organima.
Osim uzv glavice, trbušne šupljine poslali su nas i na rentgen pluća što ja nisam dozvolila i trebali smo napraviti koagulogram (test zgrušavanja krvi) premda su nam trombociti bili sjajni. Pokušali su joj izvaditi krv iz vena na zapešćima i rukicama, i nakon što tri sestre nisu uspjele ja sam zabranila daljnje pokušaje vađenja krvi. da bih saznala kasnije da se maloj bebi krv iz vene vadi iz glavice i to treba raditi stručnjak jer im može oštetiti vene. a i ostali doktori su mi rekli da je to nepotrebna pretraga!
sad imamo 6 mj i opet smo suočeni s pregledom hemangioma pri čemu mi je pedica napomenula da je tonka na zadnjem cijepljenju krvarila više od ostale djece. To je bilo 2-3 kapi krvi nije bilo niti plika niti krvarenja kasnije. Molim Vas ako ste išli za tim da mi kažete da li je to normalno ili veće krvarenje pri cijepljenju?
Da li neko ima kakva iskustva s hemangiomima?
Puno hvala...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma