Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Ponovljena kiretaža

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Ponovljena kiretaža

Spontani, pa kiretaža pred 3 tjedna, nisu me dobro očistili i sad sam naručena ponovno za ponedjeljak. Sve sam se nadala izaći će samo, ali je preveliko i ne ide, a osjećam po bolovima da se tijelo muči.
    Taman sam se donekle oporavila, krenula na posao, počela razmišljati o drugim stvarima. I sad ponovno, bolnice, čekanja, prepipavanja, pregledi. Već ne mogu. Strah me je hoće li boljeti (do sada nije) i hoće li biti sve ok nakon toga (to će mi biti 3. kritaža u 6 mj).
    I još nešto, medicinski status koji sad imam je drugačiji. Sve participacije plaćam jer nisam više trudna, pravo na bolovanje je manje a to što nisu odradili kako spada nikom ništa. Baš me zanima hoću li još morati platiti i ponovnu kiretažu. Nije mi do novaca nego kao da mi se jače naglašava da to moram ponovno prolaziti.
    Ovo je više bilo da se izjadam.
    Bit će bolje. Pretpostavljam da sam sad potrošila svu lošu sreću.

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Žao mi je!drži se!
    držim fige da se jednog dana svega toga sjećaš s osmjehom na licu i svoju mrvicu

jela

Početno

drži se imaš ti snage u sebi,sve će to proć i biće dobro.
    stvarno neznam šta bih ti rekla,al imam potrebu nešto
    ti napisati.

crvic avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

jako mi je zao sto moras po treci puta prolaziti sve ispocetka.
    ja ne vjerujem da boli nista vise ili manje nego sto te boljelo prije, samo ti zelim da ti je ovo posljednja kisa nakon koje ce ti zasjati sunce i da ces uskoro drzati svoje mirisno sunceko

sanja30 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Jojjjj, što reci, zao mi je!!
    Alli stvarno imas pravo biti i ljuta.
    I nije mi bas jasno da ces sad morati placati i participacije za nesto sto je bila njihova greška
    Uh!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Kad je njihova greška- nikome ništa. Jako mi je žao što ti se to događa...

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

I meni je žao što ti se to događa, ali neće te boljeti ako te do sad nije (iako mi je čudno ali te ne želim plašiti jer si to prošla), mene je boljelo grozno

bauba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

BlueCat,
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prođe ok.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ma grozno Budi jaka, odradi i to pa kad sve to bude dosta iza tebe kreni ponovo i vjerujem da će biti sve ok.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ipak me nisu kiretirali. Po drugom doktoru to što se vidi na uz nisu ostaci placente, izvadili mi krv za kontrolu hcg-a. Sutra ponovno na pregled. Sretna sam što sam se "izvukla", ali sad se pitam što se to vidi i zašto još uvijek imam bolova i lagani smeđi iscjedak. U petak i nedjelju su me uhvatili bolovi kao da će menka i probadalo me u lijevom jajniku ali nisam prokrvarila.

Kikic - zadnji put sam napravila dar-mar i mislim da su me tako nafilali svime i svačime da nisam znala za sebe a kamoli nešta osjetila. I to zato što su me ljudi upozorili da može biti gadno. Hvala curama i forumu.

ema1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Samo jedan

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •