Što je to :?
Vidim da pišete o njemu kao o nečemu što može ukazivati na trudnoću. Kompam po pretražniku ali nigdje nisam našla objašnjenje.
Paa, može li ovdje?![]()
Što je to :?
Vidim da pišete o njemu kao o nečemu što može ukazivati na trudnoću. Kompam po pretražniku ali nigdje nisam našla objašnjenje.
Paa, može li ovdje?![]()
Suncani iscjedak , jos jedan od nesigurnih znakova trudnoce . :/ Mozes da ga imas u prvim tjednima trudnoce , ali mozes i da ga nemas u prvim tjednima trudnoce . Mozes da ga imas , a da nisi trudna .. Kao i sve drugo draga nasa Brunda tamnjenje bradavica , mucnine , napuhnutost , tamnjenje linije negre , napetost grudi itd itd znas i sama ..
Pametnica nisam rekla sta je . To je zut trag na gacicama nakon O koji do sada niste npr imali nakon O . Isjedak je bas zut kao zutom drvenom bojicom da si bojala po gacicama . Nema miris ,ne iritira . Cest je u prvim tjednima trudnoce , pa se smatra jednom od prvih znakova trudnoce , ali naravno kao i svi ostali znakovi i ovaj je nesiguran ..Betty prvotno napisa
![]()
hm, mislim da to i nije baš neki pokazatelj trudnoće,
ja ga se sjećam iz nekih vremena kada nisam bila trudan ali ga stvarno ne mogu s ničim povezati
Nemam "sunčanicu" nego sam dva puta u dva dana naletjela na taj izraz pa me zanimalo što je to.
Napetost grudi i napuhnutost imam (ne jedina :/ ) i u svakom PMSu pa mi to bas nista ne bi govorilo, a tamnjenje linije negre i tamnjenje bradavica se pojave tek onda kad vecina vec ionako zna da je trudna tj. ne u prvim danima trudnoce, nego kasnije?Betty prvotno napisa
Jesam krivo shvatila da bi se suncani iscjedak moglo uvjetno shvatit kao jedan od najranijih signala da je doslo do implantacije tj. i prije datuma kad ima smisla raditi test? :?
dreams svaki simptom "trudnoce" prije radjenog testa je nesiguran znak . Na nasu zalost , jedini siguran znak trudnoce je pozitivan rezultat na testu . Sve ostalo mozes da imas , kao sto sam rekla i da si trudna , a mozes i da nemas , a da si trudna .. Kod mene je taj suncani iscjedak prisutan skoro uvijek nakon O , meni to nije nikakav znak , kao ni bolne grudi , napuhnutost i ostalo .Kod nekih je taj suncani iscjedak za njih bio prvi znak njihove trudnoce . Kod nekih napete cike .. Problem je u tome sto su prvi simptomi trudnoce jako slicni simptomima PMS . Ja svaki ciklus kod sebe nadjem neki novi simptom po kojem sam " sigurno trudna "![]()
E, pa, jedan od sljedećih mjeseci moći ćeš reći: "eto! bila sam u pravu!"Betty prvotno napisa
![]()
Evo što FF kaže o detektiranju uspješne implantacije (tj. da ju je nemoguće uspješno detektirati sve dok se trudnoća ne potvrdi nekom od već nam znanih sigurnih metoda):
Signs of implantation or possible pregnancy, however, (brief spotting, a second temperature shift or a temperature dip at about seven to ten days after ovulation) can happen with or without conception and implantation. In fact, all these chart patterns frequently occur on charts that do not result in pregnancy. These signs are thus quite unreliable for early pregnancy detection, though they can offer some clues.
Implantation signs and very early pregnancy signs are considered 'hindsight' signs. They are something that you can speculate about once you know you are pregnant but you can never be sure that they are related to implantation or pregnancy achievement.
The best signs to see on a chart when you are hoping for pregnancy are: a clear thermal shift, well-timed intercourse in the days before ovulation, and temperatures that remain high past your usual luteal phase length.
Meni je "sunčanica" bio prvi znak trudnoće. Stvarno tako žuti iscjedak nikad nisam imala. I trajao je dugo, mislim 2 mj.trudnoće, ali se ne pojavljuje svaki dan. U prošlim trudnoćama nisam obračala pažnju na to pa ne znam.
Nadam se da je kod tebe to to!!!
hvala dragaShanti prvotno napisa
Znam da cu jednog dana reci trudna sam i da ce to biti istina , kao sto znam da ce se isto desiti i tebi , a i svim ostalim curama kako sa ovog pdf. tako i sa pdf.potpomognute :D :D
Ne sjećam se da sam baš kad imala taj žuti iscjedak, i onda čula za taj iscjedak kao mogući znak trudnoće i odmah ga imala taj ciklus, a trudna u]NISAM[[/u] bila, tako da mogu samo reći da svi ovi znakovi itekako podložni našoj autosugestiji i kao takvi ne moraju biti znakovi trudnoće. Kod mene je to tako sigurno jer sam majstor autosugestije![]()
i ja ga imam danas! vibrajte drage moje!
sutra mi je 14dpo, pa se nadam da neće doći...osim iscjetka, nemam nikakve znakove, osim živčanosti, al to valjada od išćekivanja![]()
pa da vidimo....![]()
dora13 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
joj dora13 ~~~~~~~~~~~~~~~~ da je to to..![]()
hvala vam drage moje! popravile ste mi dan![]()
dora13 ~~~~~~~~~~~~~~![]()
potpisujem...ina* prvotno napisa
Ja opet imam taj iscijedak,baš me zanima-ovo će dokazati da li je on dobar ili lažan znak T![]()
Pepina zelim ti da je "dobar" znak i da si T![]()
Hvala,ina*![]()
pepi pepi :D :D pepi pepi :D :D
~~~~~~~~~~~ za iscjedak i![]()
Hvala,ma nije to ništa,ovaj put imam i dip i implantacijsko...gejsha prvotno napisa
,a vjerojatno ću uz sve te prekrasne znakove naglo aterirati kad dođe M....
Ali,ljudski je nadati se
+suncaniPepina prvotno napisa
e, Pepina ti meni totalno mirises na T, snjof, snjof, vibrrr da je to TO
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
ps: kad si ono rekla da radis testic?
Pepina, pa uz dip i implantacijsko nema da T omakne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
pepa, ~~~~~~~~~![]()
meni danas 15dpo, ni traga od M a ni od T....vidjećemo za koji dan, imam spreman intim plus doma, pa se nadam da stvarno bude plu![]()
dora13,evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ugledaš željeni plusić na Intimu!
Ne znam što bih mislila bez obzira na dip,jer sad sunčanog više nema,zamijenio ga je blagi spotting,pa možda M ipak dođe....vidjet ćemo.Ali,hvala vam na podršci i vibricama
![]()
:? nadam se da neću ispast tukaPepina prvotno napisa
al svejedno vibram za pluseka![]()
ponekad se implantacija moze "pokazati" temperaturnim padom na grafu (kod Pepine 10.dpo) i/ili laganim implantacijskim krvarenjem (spotting) u vrijeme recimo 7-10 dpo.bubimira prvotno napisa
naravno i dip i spotting mogu, a i ne moraju znaciti T
potpisujem u potpunosti...~~~~~~~~~~~~ina* prvotno napisa
curke imam jedno pitanje![]()
šta je to dip? :?![]()
jednokratni pad temperature nakon O (obicno se povezuje s implantacijom)
vec su maloprije objasnili....nagli pad temperature u razdoblju 7-10 DPO ( dan poslije ovulacije), moze ukazivati na implataciju ( ali i ne mora). zamjetan jedan dan, a onda opet povisena temperatura.
thx cure na objašnjenjima.
a bitno je da sam dobila svih 20 mailova sa ff a nijedan nisam stigla pročitat
hvala vam drage moje!
![]()
![]()
niccoleta prvotno napisa
ipak ga nemam...![]()
![]()
![]()
A i da ga imaš, ništa ne znači jer svi ti simptomi su i dio PMS-a, pa stoga su itekako nepouzdani.
Ja ga izgleda sad,po novom imam svaki ciklus,tako da mu ne vjerujem i uspješno ga ignore![]()
To,kad malo bolje promislim,mogu reči i za dip-ignore![]()
pepina nek onda ignoriranje urodi plodom!![]()
principessa prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
pridruzujem se zeljamaprincipessa prvotno napisa
![]()
imam jedno pitanje, vec duze vrijeme imam zuti(ko suncani) iscjedak, danas se promjenio na kremasto bijeli...nisam nikad imala, zna li neko nesto o tome? :? Nije upala. Help.
inice a koji je tebi dc? inače, i ja sam prošli ciklus imala tako neki iscjedak, a nikad prije ga nije bilo. gin je rekao da mi je tood marulje jer sam pila tamo negdje od nove godine. zapravo tek sa tim čajem je iscjedak postao normalan. don't worry![]()
24 dc danas, ovaj ciklus nisam imala O, pa mi je bilo cudno to sto se dogadja.
Hvala ti draga![]()
Ja zuckasti iscjedak, koji je suv, imam skoro uvek nakon ovulacije, a kremasto beli sam imala u ranoj trudnoci (ne znam kakav bi trebao da je kasnije, odn. koliko on traje jer sam imala spontani u 5. nedelji).
Ina, drzim fige da je trudnoca!
zao mi je zbog spontanognabla prvotno napisa
![]()
jako bi me obradovalo ovo sto pises, da nije doc. potvrdio da nisam imala ovulaciju ovaj ciklus, tako da nema nade...jedino da se gadno prevario...sto mene u ovom slucaju nebi smetalo![]()
Da mu verujemo ili ne? No u svakom slucaju, iscjedak se ne javlja samo kad je upala vec i zavisno od faze ciklusa kao posledica normalnih hormonskih promena.
A sledeci ciklus...u nove radne akcije!
Pozdrav