smajlić prvotno napisa
evo mene opet na tu temu. Nakon korištene terapije sa Sumamedom i Rojazol vaginaleta, pa Vagisan vaginaleta, dr. me opet poslao na pretrage na klamidiju, ovaj put neku detaljniju. Nalaz dobiven danas glasi ovako:Test Hybrid Capture II metodom za detekciju Chlamydia trachomatis je negativan. Super, ali - iscjedak je i dalje prisutan, možda u malo manjoj mjeri, ali je tu, isto kao i povremeni neugodni bolovi u donjem dijelu trbuha.Dao mi je ponovo Vagisan vaginalete. Ali imam osjećaj da i opet nakon njih bude sve po starom. Kaže da se ponovo javim ako ne prođe, da idemo na daljnje pretrage. Pitam koje i što bi to još moglo biti, kaže da bi moglo biti svašta.Pitam kakve pretrage ćemo raditi - kaže da će me samo vaginalno pregledati - što je činio svaki put do sada i pitam se da što bi još mogao vidjeti. Papa test od prije par mjeseci je uredan. Ima li netko slična iskustva ili ikakvu predodžbu o tome što je to? Niti pijem pilule niti koristima ikakva druga hormonska sredstva, nit pijem lijekove, urinokultura je isto uredna. Što mi je?