Draga moja,
Evo ja sam se izmucila mislima isto ko i ti i bas u petak mi je na brisu bila negativna... :D :D :D
Htjela sam ti reći da ni ja ne znam koliko sam je imala, papa zadnjih 6 godina je uvijek bio uredan, a ja sam je nedokazano navodno imala prije 8 godina. Nikad nikakvih simptoma...
Sad sam prije 4 mjeseca isla na sve briseve i bum KLAMIDIJA!!!Bila sam u šoku i što je najgore nisam znala koliko je dugo imam.
Dobila sam 3/1 gram summameda kroz 3 tjedbna jer je to dokazano da je najbolje uzeti tako veliku dozu, ako ne znaš koliko je dugo u organizmu...
Ono što sam ti još htjela reći, a i svim curkama na forumu, da kad sam saznala da sam je dobila odjurila sam susjedi koja je mikrobiolog u zaraznoj bolnici i prva stvar sto me pitala je di sam radila bris i rekla je da privatnici oće zmuljat takve stvari jer si na taj način dupliraju ili čak učetverostrućuju zaradu...I rekla je da je pitanje da li je uopće imam. jer poslije mjesec dana opet bris, pa poslije 2 mjeseca i hop njima lova u kasu... Ali neće oni mene, ja sam tek 3 mjeseca nakon antibiotika otišla na bris i ipak je negativna...
Tak da nikad nemreš znat....