Draga moja,

Evo ja sam se izmucila mislima isto ko i ti i bas u petak mi je na brisu bila negativna... :D :D :D

Htjela sam ti reći da ni ja ne znam koliko sam je imala, papa zadnjih 6 godina je uvijek bio uredan, a ja sam je nedokazano navodno imala prije 8 godina. Nikad nikakvih simptoma...

Sad sam prije 4 mjeseca isla na sve briseve i bum KLAMIDIJA!!! Bila sam u šoku i što je najgore nisam znala koliko je dugo imam.

Dobila sam 3/1 gram summameda kroz 3 tjedbna jer je to dokazano da je najbolje uzeti tako veliku dozu, ako ne znaš koliko je dugo u organizmu...

Ono što sam ti još htjela reći, a i svim curkama na forumu, da kad sam saznala da sam je dobila odjurila sam susjedi koja je mikrobiolog u zaraznoj bolnici i prva stvar sto me pitala je di sam radila bris i rekla je da privatnici oće zmuljat takve stvari jer si na taj način dupliraju ili čak učetverostrućuju zaradu... I rekla je da je pitanje da li je uopće imam. jer poslije mjesec dana opet bris, pa poslije 2 mjeseca i hop njima lova u kasu... Ali neće oni mene, ja sam tek 3 mjeseca nakon antibiotika otišla na bris i ipak je negativna...

Tak da nikad nemreš znat....