-
hm... klamidija
imali smo ju, znam da mi je MM prenio i da nisam imala sitnih problemčića s urinom ne bismo ju otkrili (stalno sam imala esherihiju pa je urolog preporučio test na klamidiju), ali preko briseva, klamidiju nije moguće otkriti papa testom
ja sam ju imala nekih 7mjeseci.
a on.... tko zna
no, prije T sam išla ponovno na testiranje i kod nas u VK sam ju imala i iznenadila se i pitala doc kako se to prenosi, ona kaže spolnim putem, ja reko imali smo, izlječili se i nemoguće da je opet imam,
poslala me za osijek i tamo je bila negativna (isti tjedan)
Prijateljica je imala slučaj da je s jedinim dečkom sada mužem spavala samo s kondomom, kad se prije par godina pregledala imala je ureaplasmu, a klamidiju nije, a sad najednom klamidija.... kako :shock:
no u Osijeku je nije imala (isti tjedan)
Mislim da postoje i problemi s laboratorijem
Što se tiče odlaska na WC, ja ti kod nikog ne sjedam na wc, jedino kod mojih. Najbolje oprati ruke prije pi-pi i obrisat maramicom.
Uglavnom, doktor mi je rekao da je zbog klamidije moglo doći do oštećenja jajovoda, trebala sam na HSG, i taman prije hsg-a ostala sam trudna (nakon 14 ciklusa pokušaja)
a što se kaže marisa možda ste je imali otprije, jer nju se može imati bez ikakvog simptoma.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma