Vidi rezultate ankete: Dali ste pitali spol vase bebe,dok ste bile trudne?

Glasači
134. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Da,pitali smo/da,pitat ce mo.

119 88.81%
  • Ne,nismo/ne,necemo pitati.

15 11.19%
Pokazuje rezultate 1 do 48 od 48

Tema: Pitati ili ipak ne...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Pitati ili ipak ne...

Zaista neznam kamo s ovim pitanjem
    Koliko vas je pitalo za spol vase bebe i zasto?
    Da li ste "instinktivno" znale sto nosite u slucaju da niste pitale?
    Koliko vas je pogrijesilo?
    A koliko su puta doktori pogrijesili i kakva vam je reakcija bila u tom slucaju?

Dakle ja nisam pitala za spol,jer volim iznenenadjenja,jer sam toliko jako htjela djevojcicu a i nekako sam instinktivno znala,pa sam je na kraju i dobila.
    Dok sam bila u bolnici jednoj zeni je njezin ginekolog rekao da ce roditi curicu.Ona je sve pripremila za djevojcicu,izabrala ime,kupila rozu robicu...Na dan poroda,pogodite sto?Rodila je sina...Hehe,njezina reakcija je bila:"Vratite to nazad,soba mi je roze boje!Muz ce mi pop****** kad vidi da je decko."
    Naravno da je to rekla u sali.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Neznam kako odgovoriti na tvoje pitanje. S prvim djetetom nisam htjela znati sto je do zadnjeg dana i bilo je prekrasno iznenađenje.
    s drugim...hm...htjela sam curicu drugu, sam u 5 mjesecu saznala da je decko i nitko nije znao nego ja...cak ni suprug...on nije htio znati, htio je iznenađenje...a ja htjela pripremati zensku robicu...
    a ako dodje trece( nadam se da hoce) neznam hocu li pitati, mislim da da, jer pukla bih na guzicu da cekam do kraja jel moja srecica muskic ili curica, a da ne govorim o starijem sinu(prvi osnovne) on je non stop pitao kad ce njegov braco se rodit...za seku ni da cuje))) ipak ako bude curica, moram znat...da mogu ga pripremit jer nece ni da cuje...nego kaze on da on voli brata a ne zeli seku :/
    a za divno cudo...i pas i maca su mi muski..grrrrr..jedina zena sa 5 muskaraca...

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam mislila da ce bit decko, a pitala sam da potvrdim taj feeling.
    nadam se da me feeling vara za dalje, htjela bi imati jos djece, i zenske, a sve mi govori da cu imati sve sinove. :/

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

jednostavno sam željela znati, a i olakšalo je opremanje sobe i kupnju robice.

inače, sa 16tj su mi rekli da je cura, a na sljedećem pregledu s 20tj da je dečko. do kraja trudnoće mi je zato na svakom pregledu doktor morao printati 4D UZV sliku 'visuljka' ...

i da. intimno sam željela dečka, ali kad mi je prvi put rekao da je cura brzo sam se prilagodila i već s MD-om počela praviti 'planove' kako ćemo ju odgajati i oblačiti.

jednostavno, cijelu trudnoću sam zamišljala sebe s bebom (što ćemo raditi, kuda ćemo ići, o čemu ćemo pričati i sl.) i htjela sam znati u kojem rodu da joj se obraćam. nisam željela da do poroda ostane 'to' ili 'ono' ...

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Nisam znala do mjesec dana prije poroda kada mo je ginić potvrdio da je dečko. Inače, htjela sam znati, ali se nikako nije vidjelo na UZV.
    Željela sam curicu, ali sam osjećala da nosim dečka. Presretna sam što ga imam, gledam ga kao svoje malo čudo, a valjda će drugo biti curica. Ako ne bude, nikako neću biti tužna. Samo da rodim još jedno i da bude zdravo .

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja nisam htjela pitati, MM je htio - al' smo na ultrazvuku tako jasno mogli vidjet sta je, da u biti nismo ni pitali nego smo svi troje (MM, doktorica i ja) u jedan glas rekli: decko!
    ja sam i htjela sina, MM curicu, al smo naravno oboje presretni dok je samo zdrav!...a osim toga, odmah sam ga pocela zvati imenom - koda se vec znamo!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Preznatizeljni smo oboje bili da bi mogli cekati 9mj. Dok nismo znali zaista nam je bilo svejedno, bitno da bude zdravo. Kad smo saznali, uzeli smo to rezervom, jer znamo x slucajeva gdje su fulali. . . .

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Hehe,i ja sam svaki put kod moje ginicke bila u tolikom iskusenju da pitam,ali nisam...Cak me je i ona nagovarala .Ma neznam,ime sam vec bila izabrala,za curicu kira,a da je bio sin bio bi najvjerojatnije karlo.....Sta se tice obleke i opremanja sobice bilo mi je svejedno,samo da mi je beba ziva i zdrava.Za robicu i sve ostalo mi je bilo lako.

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj miha prvotno napisa
    jednostavno sam željela znati, a i olakšalo je opremanje sobe i kupnju robice.
    Isto ovako. U nekom trenutku (sekundici točnije) sam više željela da bude curica, kao lakše ću ja s njom nega sa sinom, a i u obitelji MM-a samo je jedna cura na 7 dečki, od unučadi.
    A za drugo si nekako razmišljam da bih možda voljela čekati sam porod. Vjerojatno je to neki poseban osjećaj.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Nisam htjela znati. Prvo što sam napravila kad sam na SD došla s napuklim vodenjak je da sam rekla doktorici koja me pogledala na UZV da ne želim znati spol. Kako joj slučajno ne bi omaklo!

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam pitala.

svi su mi govorili da nosim sina. pa sam se i ja u to uživjela, i to iz vrlo "praktičnih" razloga . svi oko mene su imali sinove, a kako sam se ja s njima stalno igrala - naučila sam puno toga o dečkima. o curama nisam imala pojma.

ipak - najviše od svega - željela sam živo i zdavo dijete. bez obzira kojeg spola.

i onda sam saznala da nosim - curicu. odmah sam svojoj kćerki dala ime, razgovarala s njom na drugi način - jer bila mi je bliža. nije više bila svedena na "prisutnost", nego na točno određenu osobu .

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ja sam svom suprugu rekla: ajmo praviti zxujicu. eto, toliko sam bila sigurna da ce biti curica onaj dan kad sam isla po nalaze amnio sam ipak pomislila da ce biti djecak (bas se bili tih dana konacno dogovorili oko imena za djecaka) i onda mi ginekolog rece: xx onda smo odlucili da nosi oba imena za koja smo se odlucili zavisno o spolu.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

nisam pitala jel mi je to bilo najmanje važno ali su mi odmah rekli da je sigurno dečko jel se mali vjeverić dobro vidio

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

U prvoj trudnoći sam pitala spol, ali u drugoj sigurno neću. Osobno, mi je nekako ljepše ne znati.

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

u prvoj nisam htjela znati, ali smo ipak saznali (mm bio nestrpljiv)
    sad želim znati, al beba ne da

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u tri trudnoce nisam ni jednom pitala. nismo htjeli znati, htjeli smo da upoznavanje bude istovremeno i obostrano

i nije nam nijednom dijete bilo "to" ni "ono" - bilo je nase dijete od samog pocetka (pa i prije nego nam je stiglo...), na rodjenju smo se samo jos i vizualno upoznali (i mirisno i opipno i na sve prekrasne nacine )

a intuicija? prvi put sam brijala da zelim djevojcicu, a bila ufurana da je djecak. drugi put sam bila uvjerena da ce biti djevojcica, a bio je djecak. treci put sam od zaceca znala da je djecak, i bio je...

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

U prvoj smo se malo nećkali, ali smo ipak na kraju pitali( bio je dečko), međutim tu informaciju nismo otkrili najbližima da njima bude iznenađenje( i bilo je!). Sad u drugoj bi htjeli znati, ali nam beba još nije "pokazala "spol.

sanja30 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Nakon dugo godina neplodnosti,
    bilo nam je zaista svejedno dali je curica ili decko!

Ali sam bila preznatizeljna da bih cekala porod da to saznam.

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Odmah sam bila sigurna da je curica. Mi smo silno htjeli i "radili" curicu.
    I htjela sam znati spol čim se moglo vidjeti.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

meni nije bilo nimalo bitno sta je , ali kad sam s 15 tjedana bila na UZV bili su u ordinaciji i neki studenti pa je doktor njima komantiro sliku na ekranu i tako izkomentiro da je Decko tako da sam i je saznala!
    sto mi je kasnije potvrđeno kad sam bila ponovo s 28 tjedana! a i na zadnjem UZV mi je dok kroz salu reko " nije se jos predomislio jos je uvjek decko"

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

u prvoj trudnoći sinčić je bio stidljiv i stiskao je nogice skupa tako da se nije ništa vidjelo. u drugoj trudnoći ne bih pitala za spol da muž i sin nisu zabrijali da "čekaju sekicu", i skroz su se zanijeli, išli su mi na živce, te sekica ovo, te sekica ono, pa sam htjela provjeriti i, naravno, bio je bracek.
    ja sam si prvi put željela sina, a drugi put mi je bilo svejedno.

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

DA!!!
    osjećala sam se/osjećam se puno bliža bebi

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Baš mi je zanimljivo kako puno vas nije željelo ili ne želi znati spol prije poroda . Ja sam bila preznatiželjna, a saznala tek pred kraj trudnoće.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj litala prvotno napisa
    u tri trudnoce nisam ni jednom pitala. nismo htjeli znati, htjeli smo da upoznavanje bude istovremeno i obostrano

i nije nam nijednom dijete bilo "to" ni "ono" - bilo je nase dijete od samog pocetka (pa i prije nego nam je stiglo...), na rodjenju smo se samo jos i vizualno upoznali (i mirisno i opipno i na sve prekrasne nacine )
    Tocno ovako.

Ja nisam bila sigurna da li bi beba mogla biti curica ili decko, a MM je od prvog dana bio uvjeren da je curica. I bi curica.
    Tek negdje od 5. mjeseca trudnoce, kad sam u glavi slozila neku listu imena za curicu (imali smo strasno puno imena za curicu i samo par za decka) i kad sam izabrala ono meni najdraze (koje danas nosi), pocela sam se "vidjeti" s curicom.
    Tako da je recimo, moj feeling... kasnio.

Ali iznenadjenje mi je prelijepa stvar. I drugi puta cemo napraviti isto.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nisam pitala.
    Bila sam uvjerena da ćemo dobiti curicu jer kako bi iz mene zenske izasao jedan muskic? Znam, znam - glupo, ali jednostavno mi je bio takav feeling. Bila sam tako uvjerena da smo vec imali i ime za nasu curu.
    I onda, par dana prije poroda (a dva tjedna prije termina), lezali smo na kaucu i palo nam je na pamet: a sto ako ipak bude decko? Na brzinu smo smislili ime - radnu verziju, za prvu ruku.
    Ipak, (pored zdravlja,naravno) ono sto sam najvise prizeljkivala je bila jedna maza.
    Krajnji rezultat: nije cura nego decko, radna verzija postala trajna verzija... ali je zato najveca maza na svijetu!

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

odgovorila s DA
    Pitala sam i željela curicu. tako je i bilo, ali tek u 8 mjesecu!

bezvezni su mi komentari tipa, ma nema veza, samo da je živo i zdravo. kad sam to čula, a ja sam silno priželjkivala djevojčicu, ja bi ludila.
    pa naravno da želim da mi dijete bude živo i zdravo! kao da priželjkivanje spola isključuje ovo drugo!
    malo sam još pod dojmom...

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

pitala sam oba puta.

DaDo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

eto i mi smo sticajem okolnosti pitali oba puta. prvi put sam pitala jer bih bila "izumrla" od znatiželje do poroda. a drugi put nisam htjela pitati, ali je moj potomak silno htio znati i onda sam pitala da ispunim njemu želju.
    i eto oba puta je bilo točno...a da ne kažem da su mi se ispunile skrivene želje da imam sina i kćer.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

prvi put nisam znala do buđenja iz narkoze nakon carskog

u drugoj trudnoći saznali smo spol na pregledu na kojem su mm i Laura bili sa mnom i bilo nam je baš slatko kad je dr rekao: nosiš dečka, a Laura viknula: Jupiiii, dobit ću bracu!!!

meni je trebalo dobrih mjesec dana da prihvatim tu činjenicu

mislim, šansa je uvijek fifty-fifty, ali meni sin nije padao na pamet ni pod razno...

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prebacujem temu na kružoke trudnica.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Nisam i mislim da necu do kraja pitati kojeg je spola ... jednostavno nemam potrebu znati, iako okolina sizi zbog ove nase odluke ne mislim je mijenjati, barem ne za sad.
    Ako pozelim znati uvijek mogu pitati zar ne?

I nemam neki feeling sto ce biti, MM se trbuhu uglavnom obraca u muskom rodu, a prijatelje zabavlja pogadanje ovisno polozaju trbuha, mom raspolozenju ... svi su u pravu barem 50%

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja u prvoj trudnoći nisam imala nikakav feeling, ali čim sam rodila nou znala sam da će sljedeće biti opet muško
    još malo pa ćemo vidit koliko mi je jaka majčinska intuicija

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja osijećam da je dečko. Prije trudnoće sam uvijek govorila da ne želim znati. U trudnoći sam otkrila da sam zapravo jakooo znatiželjna osoba. Još uvijek nam nitko nije potvrdio 100%, ali po doktorima je 90% dečko. E sada ćemo morati još malo pričekati da saznamo dali sam bila u pravu.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja sam htjela znati i sada jedva čekam da saznam. Nije mi bitno da li će biti muško ili žensko isto kao što mi je bilo svejedno prvi puta, ali jednostavno da znam. Sada pogotov kad pričam s Jankom, a ne znam reći da li ćemo kolica dati braci ili seki, pa uvijek moram naglašavati i jedno i drugo. Ili reći bebi! Ljepše mi zvuči braci ili seka od beba kada pričam Janku. A i znatiželjna sam.

sammy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

DA i u prvoj trudnoći, a i sada sam pitala za spol. I u potpunosti se slažem s ana.m kad pričam s Ivom sad već curicu zovemo imenom.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

MI nismo pitali i još smo naglasili doktoru da ne želimo znat.....i onda mu jednom ne kažemo a bebo čim je dok stavio UZV na trbuh odma sve pokazao.....

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja sam bila uvjerena da će biti curica budući da se u mojoj obitelji rađaju više ženska djeca i kada sam saznala da je dečko kao da sam opet postala trudna, čudno nešto. Nekako mi je beba postala više osoba, muškić u mom ženskom tijelu. Off topic, nevjerojatno je kako u današnje doba ljudi još uvijek nekako daju veću važnost sinovima, tako da su mi mnogi "čestitali"na sinu, doslovno bravo što je muško , a ja bi pridodala kako sam htjela curicu .

betty boop avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi nismo htjeli znati i to smo rekli doktorici, ali se ona nije dala smesti i lijepo nam je prezentirala malog mišića. Bez obzira na to šta nam nije baš ostavila izbora raznježili smo se totalno.
    Ali smo se dogovorili da nećemo nikome reći za spol....elegantno slažemo da ne znamo i bok....to se ionako nikoga ne tiče .

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pitat ću čim bude vrijeme da se vidi.

inače baš nemam nekakve instinkte ni po kojem pitanju, ali sad nekako imam osjećaj da je curica. javit ću vam koliko je instinkt bio točan čim budem mogla!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Živo i zdravo prije svega! ali ja svakako želim znati spol, želim se uživit u to, razgovarati s djetetom, a to ne mogu sa beba ili dijete!

Jučer sam bila na UZV i beba je bila okrenuta leđima pa se nije vidjelo, inače na 3D toj slici u boji se sve jasno vidi, doslovno sve, ne znam kada se točno i jasno vide spolni organi ali meni se čini da ću u većem stupnju trudnoće ako beba bude okrenuta da se bude moglo viditi to jednostavno viditi i sama! sada sam 14 tj trudna i doc je rekao da bi vidio 99% da je bila okrenuta! Inače MM misli da je curica a ja imam neki feeling da je dečko!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Živo i zdravo prije svega! ali ja svakako želim znati spol, želim se uživit u to, razgovarati s djetetom, a to ne mogu sa beba ili dijete!

Jučer sam bila na UZV i beba je bila okrenuta leđima pa se nije vidjelo, inače na 3D toj slici u boji se sve jasno vidi, doslovno sve, ne znam kada se točno i jasno vide spolni organi ali meni se čini da ću u većem stupnju trudnoće ako beba bude okrenuta da se bude moglo viditi to jednostavno viditi i sama! sada sam 14 tj trudna i doc je rekao da bi vidio 99% da je bila okrenuta! Inače MM misli da je curica a ja imam neki feeling da je dečko!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sam jako htjela curicu, iako sam u noći zaćeća pomislila, ako se primilo bit će dečko. Spol se nije htio pokazati do 30. tjedna i mi nismo imali ni jedno ime za dečka samo za curicu. Ja sam još brijala da neću znati biti dobra mama dečku. Kad su mi konačno rekli spol sa riječima - benkica će biti plave boje pomislila sam- dobro došao sine i rasplakala se od sreće. I sad plačem kad se sjetim. Izašla sam van i rekla mužu: Bit ću svekrva. On se zagrcnuo od smjeha. Isti dan smo odabrali ime i u znak dobrodošlice nakupovali hrpu plavih stvari.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

htjela sam znati što prije da mu mogu dati ime, i od samog početka mu tepati, planirati, kupovati odjeću i ostalo u skladu sa spolom... no, igrom slučaja, mm i ja se još uvijek nismo dogovorili oko imena tako da, eto, tepanje pada u vodu

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Baš prava tema za mene :D Neznam otkud početi ali znam da će ovaj moj post biti beskrajno dug 8) ....ja oduvijek brijem da ću imati puno dječice, cijelu srednju školu sam govorila barem petero a sad sam se primirila pa bih voljela iskreno od srca barem troje a ako Bog da još koje niko sretniji. ...kako ja imam sestru stariju 10 godina i znam priču kako je moj tata silno želio sina i po svim babskim prognozama sam ja trebala biti taj sin on je bio beskrajno razočaran kad se rodila još jedna cura ....a tad su bila vremena da se išlo na samo dvoje djece, nikom nije padalo na pamet da ide na treće dijete ako drugo nije ono što se želilo :/ ...tako da sam ja nekako cijelu svoju ranu mladost i kasnije silno željela ,onako u sebi ,prvog sina 8) ....mm ima dva brata i kod njega u obitelji su curice tražene i on je rođen kao treći sin iako su njegovi silno željeli curicu....e sad, kad sam s prvim djetetom zatrudnila bila sam van sebe od sreće, čim sam saznala svima sam morala to sopćit od silnog veselja i sreće :D ....cijelu trudnoću nisam željela znati što nosim a silno sam htjela sina i čak sam osjećala da nosim sina ....mm- u nisam dala nijednu stvar da kupi za curu jer sam ja "nosila sina"....i onda je mm popiz...i na zadnjem UZV pita dr-a jel nam može reći....i veli dr cura a ja skoro pod krevet od tuge pala :shock: ....na meni se vidjelo veliko razočarenje, nikakve mi riječi nisu pomogle, nije mi bilo jasno kako je moguće da me moj osjećaj prevario....najgore od svega 2 dana me držalo to moje glupo razočarenje, znala sam da griješim i da je moja curica i da je najvažnije da je živa i zdrava al ne, jednostavno si nisam mogla pomoći...nisam mogla protiv sebe same...nakon 2 dana sam se pribrala i mislila možda je dr pogriješio iako je moj doc poznat po tome da kaže što je kad zaista vidi i nikad ne pogađa....čak sam i rodit išla tak da sam i rozo i plavo mm-u pripremila kad će dolazit po nas....i onda se desio prekrasan porod i kad sam ugledala prvi puta svoju prekrasnu čupavu princezicu isti tren sam rekla da bi svoj život dala za nju ako treba isti tren koliko je bila jaka ta pregolema ljubav i taj neopisiv osjećaj ponosa, ljubavi, nježnosti....i danas kad nosim drugu bebu i kad svi misle da si želim sina ja im iskreno, čista srca kažem da mi je zaista svejedno, samo da je sve u redu jer nezna žena dok ne postane mama šta je prava roditeljska ljubav i briga....ovaj put možda bi baš voljela da mi Mara dobi sekicu da se skupa maze, paze i igraju i da budu najbolje prijateljice ...a opet ako dobi i bracu ona će ga kao starija sekica učiti svemu kaj treba i paziti na njega ....ovaj puta čim se bude mogao vidjeti spol tražit ću doca da mi kaže pa da se svi zajedno možemo veseliti našoj maloj seki ili braci....

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

U prvoj trudnoci ni pod razno nisan zeljela znati sto nosim (iako sam prizeljkivla curicu). Na kraju mi se dogodilo da mi je medicinska sestra prilikom pregleda rekla da nosim curicu Ne znan sto je uopce radila u ordinaciji tjekom pregleda i kako joj nije palo na pamet da ja mozda ne zelim znati!! Bila sam uzasno razocarana, plakala sam cili dan!! Ne moran ni spominjat da sam rodila 2 tjedna iza toga!!
    U drugoj trudnoci sam zeljela saznati sto prije da opet ne bude neugodnih iznenadjenja. Mislim da je predivan osjecaj saznati spol tek nakon rodis, da je to predivo iznenadjenje. Steta sto ja to nikad necu iskusiti...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja nema šanse da bi izdržala do kraja da ne znam spol svoje bebe!
    Priželjkivala sam si curicu, ali me bilo strah da će me priroda zeznuti i dati mi dečkića, ali evo, ipak je udovoljila mojoj želji!

bauba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I ja sam prije T mislila da ne želim znati a sada je drugačije. Kako već na veliko razgovaram da svojim djetetom i sva sam u prenatalnoj komunikaciji, kada 100% potvrdimo spol, biti će to samo stupanj više u našem odnosu.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

MM i ja smo se prvo dogovorili da necemo da pitamo. A onda na pregledu dr gleda, gleda i kaze: Uh, pobeze mi, nisam video pol. Pogledam ja MMa a on se sav upiljio u onaj ekran kao da nesto razume, a meni oci ogrooooomne, kako pobeze??? Do sledeceg pregleda smo bili sigurni da hocemo da znamo ODMAH. MM je sve vreme govorio da je 100% devojcica, a ja sam se nadala, ali nikakav filing. Dogovor je bio da nikom ne kazemo, ali na sledecem pregledu kad je doc rekao sigurno devojcica, poceli smo da saljemo SMSove jos dok smo izlazili iz ordinacije
    Kad sam pitala MMa kako je znao, rekao je: toliko sam zeleo da bude zensko da nisam mogao da zamislim drugacije uopste.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •