-
Paravani-gdje ih kupiti?
Kako živimo u malom stanu i živjeti ćemo još neko vrijeme,muku mučimo s pregradom sobe na dnevni i spavaći dio.
Problem je djelomično riješen regalom koji dijeli sobu na ta dva dijela,no svejedno ostaje još jedan dio koji bismo također htjeli zaštititi od pogleda i mislim da bi tu dobro došao jedan paravan.
Kako živimo u ludom tempu,muža mi preko tjedna nema i sama sam s djecom nekakvo dugotrajno obilaženje centara ne dolazi u obzir.
Zato molim pomoć;gdje ste vidjeli da ima za kupiti lijepih paravana-posebno mi se sviđaju oni u japanskom stilu,sa bambusom i slično,jer bi nam se fino uklopili u stil sobe.(mislim na zagrebačko područje...)
-
mislim da ih je bilo u casi (doma-žitnjak i solidum) i u "mali bali" na jankomiru.
-
anki puno hvala,pogledati ćemo prvo u Jankomiru!
-
home sweet home...tamo sam ih vidjela
-
-
Vidjela sam ja u King crossu paravan koji je zapravo okvir za slike. Jedan fiksni dio je širok cca 35 cm, a visok cca 180 cm i po visini sa može staviti X slika. Ti vertikalni dijelovi su međusobno spojeni tako da se mogu pomicati cik-cak, znači ne moraju biti ravni. Izgleda super, ali cijena je paprena, preko 1000 kn. Ali možda bi mogla tako nešto napraviti sama, ili kod stolara. To stvarno nije komplicirano za izvesti.
-
u king crossu,a sjetih se i lesnine
-
-
Hvala puno svima
u subotu ćemo u Jankomir,valjda ćemo naći !
-
Ja sam ga kupila u Kiki prosle godine , platih oko 300 kn i jako je zgodan, upravo u japanskom stilu....
-
Vidjela sam sad u katalogu Doma namještaja paravan od bambusa za oko 280 kn.
-
Ma cure samo da vam pošaljem jednu
,zaaaakon ste!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma