Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Beba je stalno na jednoj strani i bode me!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno Beba je stalno na jednoj strani i bode me!

Upomoć. Nešto mi se čudno dešava. Beba je stalno na desnoj strani, i to je tako već mjesecima (dobro, oko 2 mjeseca ), osjetim je na obje strane ali jedna strana trbuha je dosta veća od druge. Već se zanosim udesno.. (šala)
    Sad me iznad te, veće strane, ispod rebra, počelo nešto žuljati tako da teško pronalazim položaj za sjedenje. Kad legnem lakše mi je, ali ne mogu stalno ležat!!! Jeli to beba "bode"????

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

N. je isto preferirala desnu stranu, a to sto me zuljalo pod rebrima i ometalo da normalno sjednem je bila njena glavica... ( bila je okrenuta na noge)

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Dobrodošla u klub

Filip me žuljao pod rebrima do zadnjeg dana a to pikanje sam osječala još danima nakon poroda. Beba je već velika i nema baš puno prostora za okretanje a vole se i protezati. Tu gdje ti je trbuh veći je vjerojatno guza. Mazi bušicu i tješi se da termin i nije tako daleko.

Nile

Početno

haha evo dobrodosla....tako je i kod mene vec jako dugo...beba je stalno u istoj poziciji a noge su joj naravno bas zagurane ispod mojih rebra,nekad poskocim od udarca

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I moja je bebica zasad okrenuta na noge. Bar je na zadnjem uzv tako bilo, a možda je sad već zauzela startnu poziciju za van
    Neki dan sam se zezala i rekla mužu da je vjerojatno na mjesto di je izbočina guza, jer je ona vjerojatno najveća. Pod uvjetom da je beba cura (i da se bacila na mamu)...

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ej da cur, hvala vam.

sanja30 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Moja ti je beba isto na jednu stranu vise izbocena, ali je isto na zadak. :/
    Sad sam vec 37 tj. i glavica me žulja ispod desne cice.
    I vecina tijela je na desnoj strani, a samo je guza na lijevoj.

Nadam se da ce se tvoja ubrzo okrenuti, i da te vise nece zuljti glavica vec nogice.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Oh pa Sanja ti si prva za rodilište! Tješim se ja, tješim...
    Nešto me žulja, čini mi se da se preko dana malo smiri, a navečer opet upre...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je termin za 12 dana, a šmizla već 3 dana naprosto obožava da "zaglavi" nogicu među moja rebra, i to sa desne strane. Još natrći guzu, pa počne da vrcka, a ja vidim i zvezdice i ptičice i svašta nešto

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Brankice, long tajm no si.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam u 35.-tom i bebica je isto mjesecima samo na desnoj strani-uvijek guza prema mojoj guzi . Ipak nekako se nadam da se sad okrenula (iako je i dalje samo desno) jer osjetim kak me skaklja nogicama i rucicama skroz desno jako daleko na stranu, a i pritisak na mjehur je puno jaci. Sutra smo na pregledu pa se nadam da se necu razocarati da moja curka i dalje nece naglavce!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

micika, kako je bilo na pregledu? moj bebač i dalje na istoj strani, naveče upre...ajme majko mila. Inače, da vas pitam. Kad ono stomak poskače, a beba štuca, osjećam to jače na lijevoj strani. Jeli tu glavica ili stomak? Gdje se osjete najjače ti štucaji?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pregled mi je u 18h, tako da jos nemam vijesti... sto se stucanja tice to i mene zanima.... ali ne znam. meni uvijek poskakuje donji dio trbuha (cak dok je bebica sigurno bila s glavom prema gore). danas cu vidjeti kako je smjestena mada sam nekako sve sigurnija da se okrenula!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

loopy, bebica je i dalje na zadak! zato se valjda uvijek i osjeti da mi skace donji dio trbuha!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj micika prvotno napisa
    loopy, bebica je i dalje na zadak! zato se valjda uvijek i osjeti da mi skace donji dio trbuha!

a joj. možda se još okrene, ima više od mjesec dana. ni moj termin nije daleko od tvoga, ali ja sam zadnji puta na uzv bila sa punih 28.tjedana. tebi " štuca donji dio stomaka" ? pa jel to znači bebin stomak štuca a ne glava???? :? valjda razumiješ šta pitam, sva sam smotana.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pa ja bi i rekla da stuca trbuscic! bar tako i ja stucam....mislim ne poskakuje mi glava...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zorana, tu sam :D

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj micika prvotno napisa
    pa ja bi i rekla da stuca trbuscic! bar tako i ja stucam....mislim ne poskakuje mi glava...

ni meni ne poskakuje.
    samo sam nekako umislila da joj je tu glava, tj.potajno se nadam da se okreće. Ali ništa od toga. :/

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam nakon pregleda potpuno sigurna da joj tocno mogu napipati gdje joj je glavica! i uvijek na istom mjestu...
    loopar, nemoj brinuti jer ima jos vremena za okretanje. mojoj se frendici rano okrenula i sad kad je u 38. bebica opla nazad s glavicom gore!
    tako da mislim da je bolje da su nase jos ovako, a onda nek se okrenu u zadnji cas! a time nam i rade uslugu jer nema jakog pritiska na mjehur!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Loopy, meni je termin 09. 05. Ista stvar kao i kod tebe, ali mene bocka najviše kad sjedim, onda promijenim pložaj, pa se i bebo malo pomakne. Ja se zezam pa kad se to dogodi,kažem da su joj nožni prsti na tatu(dugi). A možda su joj nokti narasli.Zezam se malo. Nije zlonamjerno.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

loopy oprosti, napisala sam zabunom lupar! forumasica koja je sutra na carskom s blizankama pa su me vibrice za nju smotale! sorry jos jednom! posipat cu se pepelom!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •