Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Philips pegla-kamenac?

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Philips pegla-kamenac?

Nedavno smo kupili Philipsovu peglu, (GC 2528 ako ikome to nešto znači), s onim sistemom za samočišćenje kamenca. Ima onu malu polugicu koja se nekako pomakne pa se kamenac, valjda, sam očisti...
    Uglavnom, izgubila sam upute, pa ako netko ima takvu peglu ili zna o čemu pričam da mi objasni kako da očistim peglu?!
    Da ju ne moram slati na popravak a tek smo kupili...eh...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja vjerujem da ja imam negdje, daj mi koji dan da potražim

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Hajd'!
    Samo mi se nemoj umarat

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja imam philips, ali ne taj model

ovako ide kod nas:
    napuni se vode do one max crte, pegla se ukljuci na najjace, kad se zgasi lampica, namjesti se ta polugica na ciscenje i digne u zrak i onda se s peklom ide naprijed-natrag iznad lavaboa

kamenac ispada van u ogromnim kolicinama, ja svaki put nemrem vjerovat

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Yes, hvala Lut, ne moram tražit!

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ok, kužim..daj mi samo još reci-šta se digne u zrak? Polugica?
    Javim rezultat!

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hm, ja nemam neku posebnu polugicu - imam onaj kruzic na vrhu na kojem se na jednu stranu odredjuje jacina pare (jedan oblak, dva oblaka, nalet pare), a na drugu stranu se okrece za to ciscenje. i kad okrenem na tu stranu, taj krug zapravo iskoci i ja ga jos malo dignem van

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa

ovako ide kod nas:
    napuni se vode do one max crte, pegla se ukljuci na najjace, kad se zgasi lampica, namjesti se ta polugica na ciscenje i digne u zrak i onda se s peklom ide naprijed-natrag iznad lavaboa

Ja isto imam Philips, ali Mistral34 i isto čistim kako ti je Lut opisala, samo ne moraš mahati s njom iznad sudopera, nego je dovoljno da ju držiš u položaju za peglanje, tako da sva para izađe van.

Jednom godišnje u vodu stavim sredstvo StiraAmira ili tako nekako, koje je za čišćenje pegle od kamenca.

BTW, ja imam kondenzacijsku sušilicu za rublje, pa vodu koja se skupi u kontejneru (ne sve i ne svaki put) sačuvam za peglanje (miriši po omekšivaču, a praktički je destilirana).

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Imam Braun peglu, ne znam gdje su mi njeni papiri, puna je kamenca i slabo propušta vodu. kako je mogu očistiti ili ima li mjesto gdje ju mogu odnijeti na čišćenje?

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja u svoju naspem običnog octa gdje inače ide voda,kad se lampica ugasi okrenem u položaj za peglanje i pustim da ocat izađe u obliku pare.Savršeno je očisti

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ni u ludilu stavljati ocat! izgubit ćete jamstvo bojim se..voda, voda, voda..čuda čini kada je kamenac u pitanju

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa

ovako ide kod nas:

Ovako sam ja radila dok je pegla bila relativno nova i super se čistila , ali sam ju malo zanemarila i sad kad radim isti taj postupak kamenac baš i nejde van ,a znam da je unutra. :/ Zašto ne ocat ?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj marka99 prvotno napisa
    ni u ludilu stavljati ocat! izgubit ćete jamstvo bojim se..voda, voda, voda..čuda čini kada je kamenac u pitanju
    Voda? Pa od nje i imam kamenac....možeš malo pojasniti, molim te?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

čuj ja imam tefalku i ona se čisti samo s vodom, čak štoviše u uputama piše da JE ZABRANJENO stavljanje bilo kakvih voda kišnica, voda iz klime, aromatiziranih voda, destilirane vode, octa, limuna u spremnik...ne znam za phillips, moja ide isključivo na običnu vodu te se sukladno s tim i čisti (spomenut ću da Tefalke i Rowentice imaju ugrađen omekšavač vode te zato u njih i ide samo voda iz slavine)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •